2777
2789
عنوان

پسرم مشکوک به برص(ویتیلیگو،پیسی)هست😭

| مشاهده متن کامل بحث + 25625 بازدید | 170 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

روی ران بچم یه لکه سفید افتاد منم بردم دکتر و‌گفتم‌ممکنه ولی پیش دکتر دیگه ای بردم‌گفت پیسی باید حال ...

واقعا دکتر اینو گفت؟🥴

👻شما روح ندارید،بلکه شما روحی هستید که جسم دارید👻دارای رکورد ۴ بار ترکیدنِ کاربری🏆

🌙 🍁🍁🍃🌿🌱🍀🌳🌹

🍁🌸🍃

💐🍂

🌼                             💦     💦

🌹                      🍂   🍃🌴🍃   🍂

🌹مواضع #حجامت در طب اسلامی🌹

♒️حجامت اخدعین

وَ حِجَامَة الْأَخْدَعَيْنِ يُخَفِّفُ عَنِ الرَّأْسِ وَ الْوَجْهِ وَ الْعَيْنِ وَ هِيَ نَافِعَةٌ لِوَجَعِ الْأَضْرَاسِ وَ رُبَّمَا نَابَ الْفَصْدُ عَنْ سَائِرِ ذَلِك‏  

📚بحار الأنوار (ط - بيروت)، ج‏59، ص: 318

🔹ترجمه: امام رضا علیه السلام: حجامت اخدعین (دو رگى است كه در دو طرف پشت گردن واقع شده) سر و صورت و چشمها را از سنگينى و رخوت بيرون مى‏آورد و براى درد دندانها بسيار نافع است بسا مى‏شود كه در اين موارد كار فصد را صورت ميدهد.                        

🔻🔻🔻

فواید:‌برای سنگینی در قسمت سر و فشار چشم،درد دندان.

♒️حجامت سر

عنِ الصَّادِقِ علیه السلام قَالَ قَالَ رَسُولُ اللَّهِ صلی الله علیه و آله وَ أَشَارَ بِيَدِهِ إِلَى رَأْسِهِ عَلَيْكُمْ بِالْمُغِيثَةِ فَإِنَّهَا تَنْفَعُ مِنَ الْجُنُونِ وَ الْجُذَامِ وَ الْبَرَصِ وَ الْأَكِلَةِ وَ وَجَعِ الْأَضْرَاسِ.

📚مكارم الأخلاق، ص: 76

🔹ترجمه‌: امام صادق علیه السلام فرمود: پيامبر به سر خود اشاره كرد و فرمود: بر شما باد به مغيثه كه شما را از جنون و جذام و پيسى و خارش و درد دندان نگه مى‏دارد.

🔻🔻🔻

فواید:‌ درمان همه دردها, سرد درد , خمیازه , تاریکی چشم , درمان جنون , برص , جذام , خوره , دندان درد

♒️حجامت زیر چانه

وَ قَدْ يُحْتَجَمُ تَحْتَ الذَّقَنِ لِعِلَاجِ الْقُلَاعِ فِي الْفَمِ وَ فَسَادِ اللِّثَةِ وَ غَيْرِ ذَلِكَ مِنْ أَوْجَاعِ الْفَم‏

📚الرسالة الذهبية، النص، ص: 56

🔹ترجمه: امام رضا علیه السلام: گاهى زير چانه را حجامت ميكنند براى معالجه قلاح دهان و خرابى لثه‏هاى دندان و غير آن از بيمارى دهان

🔻🔻🔻

فواید : برای عفونت و خرابی لثه ، بیماریهای دهان و حلق

♒️حجامت نقره:

وَ حِجَامَةُ النُّقْرَةِ تَنْفَعُ مِنْ ثِقْلِ الرَّأْسِ .

📚الرسالة الذهبية النص، ص: 55

🔹ترجمه :امام رضا علیه السلام: برای سنگینی سر مفید است

إذَا بَلَغَ الصَّبِيُّ أَرْبَعَةَ أَشْهُرٍ فَاحْجُمْهُ فِي كُلِّ شَهْرٍ فِي النُّقْرَةِ فَإِنَّهَا تُجَفِّفُ لُعَابَهُ وَ تُهْبِطُ الْحَرَارَةَ مِنْ رَأْسِهِ وَ جَسَدِهِ.

📚الكافي (ط - الإسلامية)، ج‏6، ص: 53

🔹ترجمه: امام صادق علیه السلام فرمود: چون كودك چهار ماهه شود ماهى يك بار حجامتش كنيد كه رطوبت دهان را تخفيف مى‏دهد و حرارت را از سر و بدن او مى‏برد.

🔻🔻🔻

فواید : زیادی آب دهان و رطوبت نوزاد را خشک میکند

حرارت را از سر و بدن فرزند کاهش میدهد

♒️حجامت ساقین

🔹 ترجمه : امام رضا علیه السلام: حجامتى كه از ساقها دفع خون ميكند گاهى امتلاء در کلیه و مثانه و رحم  را  كم و برطرف ميكند. و خون حیض را روان میکند

🔻🔻🔻

فواید: برای کم کاری کلیه و دیالیزیها , ورم  مثانه مشکلات رحم.همچنین برای جاری کردن خون حیض در کسانی که بند آمده است مفید است.

♒️حجامت کاهل(بین کتفین)

كَذَلِكَ الَّتِي تُوضَعُ بَيْنَ الْكَتِفَيْنِ تَنْفَعُ مِنَ الْخَفَقَانِ الَّذِي يَكُونُ مَعَ الِامْتِلَاءِ وَ الْحَرَارَة

📚مكاتيب الأئمة عليهم السلام، ج‏5، ص: 225

ترجمه : امام رضا علیه السلام:‌ همچنين حجامت بين دو كتف در مورد بيمارى خفقان كه ناشى از امتلاء و غلبه حرارت باشد نافع است‏

🔻🔻🔻

فواید : برای همه بیماریها و خفقانی که به خاطر امتلاء و حرارتی است

♒️حجامت قدمین

رُوِيَ عَنِ الصَّادِقِ علیه السلام أَنَّهُ شَكَا إِلَيْهِ رَجُلٌ الْحِكَّةَ فَقَالَ احْتَجِمْ ثَلَاثَ مَرَّاتٍ فِي الرِّجْلَيْنِ جَمِيعاً فِيمَا بَيْنَ الْعُرْقُوبِ وَ الْكَعْبِ فَفَعَلَ الرَّجُلُ ذَلِكَ فَذَهَبَ عَنْه‏

📚مكارم الأخلاق، ص: 77

🔹ترجمه‌ : مردى به حضرت صادق علیه السلام از خارش شكايت كرد. فرمود: سه بار در دو پا بين عرقوب (رگ و عصب بر آمده پشت پا) و غزوك پا حجامت كند. مرد اين كار را انجام داد، و درد او بر طرف شد. ديگرى شكايت كرد، حضرت فرمود: در يكى از پاشنه‏ها و يا يكى از پاها سه بار حجامت كن، ان شاء اللَّه شفا خواهى يافت

🔻🔻🔻

فواید : برای خارش و گری, بخار کبد و بیماریهای کبد مفید است.

✨✨✨✨✨✨

کله پدر هر چی آدم بیخیال و‌ بی توجه ر........😎🙄
من دارم و دارم باهاش زندگی میکنم. هیچوقت فکر نمیکردم بقیه راجع به پوستم اینجوری فکر میکنن😐

کجای بدنت این مشکله؟

در ثانی نمی دونم مادر شدی یا نه،بچه کافیه عطسه کنه،مادر میره اون دنیا و میاد

💔🖤

درمان داره چرا ک‌نداره 

بستگی داره در چه حد باشه زود بهش برسهم دختر عموم هم دایی بابام و پسرعموم اینطر شدن تازه اونا از صورتشون شروع شده بود 

ولی نمیدونم دختر عموم چی زد ک‌الان کاملا سفید سفید شده خدا انگار سفید برفی 

تموم بدنش یکدست شد سفید سفید ازدواج کرد و ۴ تا بچه داره 

چرا اینطوری راجب ی بیماری صحبت میکنین الان باید هرکی این مشکلو داشت میرفت خودکشی میکرد برین نگا کن ...

الهی فدات شم،

من یه مادرم.

نمی تونم که بی خیال باشم و به بچه ام فکر نکنم.

هر مشکل دیگه ای هم بود حالم بد میشد و پیگیری می کردم.

چون بچه تمام وجود مادره

💔🖤
2810