2777
2789

سلام به همگی. حدود یک سال و 4 ماه هست که مادرم رو از دست دادم ولی با وجود گذشت این مدت اصلا نتونستم با مرگش کنار بیام. شب و روز ندارم حتی تو خیابون توی بازار هم گریه میکنم. زندگیم تیره و تار شده دوتا بچه کوچیک دارم یه بار 2روز غذا درست نکردم و بچه هام چیزی نگفتن تا اینکه شب دیگه طاقت نیاوردن گفتن مادر داریم از گرسنگی می‌میریم. آدم تنبلی نیستم ولی باورتون نمیشه حتی نا ندارم از اتاق بلند شم برم تو آشپزخونه و یه غذا درست کنم. همش خودمو تو مرگ مادرم مقصر میدونم از شدت عذاب وجدان فقط به خودکشی فکر میکنم و هرچی زمان هم بگذره بدتر میشم روانپزشک هم رفتم ولی فايده ای نداشت. تو رو خدا کمکم کنید 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

روحش شاد عزیزم، باور کن مادر نازنینتم دلش نمیخاد انقد خودتو اذیت کنی تو مادری ، از تو فقط یدونه برا بچه هات هست خیییلی سخته ولی چ میشه کرد ....

چشمت ب امضام افتاد برا شفای مامانم صلوات میفرسی💔🙏

الهی بگردم...نکن با خودت این کار رو مطمئن باش روح مادرت عذاب میکشه...چرا خودتو مقصر میدونی؟؟؟

وقتی روح از بدن جدا میشه با خواست و اراده ی خودش هست مطمئنم باش مادرت از رفتن ناراحت نیس و همیشه کنارته و برات دعا می‌کنه

براش قرآن و دعا بخون ..به بچه هات فکرکن گناه دارن

مرگ چیزیه که همه تجربه میکنن نمیدونم چرا تو تهران خیلیا خودشونو عذاب میدن مثلا کشورای خارجی یه روز گریه میکنن اونم نه زیاد بد تموم میشه، میدونمم مرگ عزیز ترین کس ادم سخته ولی چه میشه کرد اینجوری عذاب بدی خودت از دست میری

میشه واسه بچه دار شدنم نفری یه صلوات بفرستید😭خدایا قول میدم مادر خوبی باشم منم لایق مادر بودن بدون🥺