2777
2789
عنوان

مامانای نودی به نظرتون پسرمو بذارم مهد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 715 بازدید | 34 پست
من میبرمش کلاس زبان ولی کاردستی نقاشی خلاقیت ساعت بازی و همه چی عالیه
مادرها شبیه نخ تسبیح میمانند، به نسبت دانه ها کمتر خودنمایی میکنند اما اگر نباشند هیچ دانه ای کنار دیگری نمیماند!... خدایا نخ هیچ تسبیحی پاره نشود... الهی آمین
اره به منم گفتن مهر باید بیاد پیش1
مادرها شبیه نخ تسبیح میمانند، به نسبت دانه ها کمتر خودنمایی میکنند اما اگر نباشند هیچ دانه ای کنار دیگری نمیماند!... خدایا نخ هیچ تسبیحی پاره نشود... الهی آمین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الینا جون نو پا میخوای بزارییییییی
ا باید بره پیش امسال؟ خوب شد فهمیدم نمیدونستم پسر من دی 90 فکر میکردم از 5 سالگی باید بره پیش ؟!!!
برای دومین بار که مادر میشوی تازه به وسعت قلبت پی می بری💜 خدایا شکرت💜
خانمی تازه یاد مهد افتادی خخخخخ
والا من بردمش، متولد شهریور نود هستش، گفتن باید بره نوباوه، اون یکی پسرم که یک سال و هشت ماهشه گفتن باید بره نوپا. کوچیکه رو نذاشتم، بزرگه رو گذاشتم فقط، هیچی نگفتن که باید بره پیش
بس که زندگی نکردیم وحشت از مردن نداریم/ ساعتو جلو کشیدن وقت غم خوردن نداریم/ تو هجوم این همه حرف هر جوابی یه سقوطه/ تو بگو هر چی که میخوای من که سنگرم سکوته
عزیزم مزکز زبان مهستان تو تهرانپارس از3سالگی پذیرش داره بعد چون زیرنظر آموزش و مرورش هست پیش رو هم همونجا میزارمش
آره آخه من تا قبل از 3 سالگیش اصلا به مهد فکر نمیکردم الان تازه میخواییم با باباش برنامه ریزی کنیم براش کجا بذاریمش احساس میکنم نیاز داره خیلی بچم تنهاس همبازیش منه گردن کلفتم!
خوب اینجا هم همبازی داره ولی واقعا دیگه مهد مناسب نیست
وااای تهرانپارس به من دوره من سعادت آبادم اینجا جایی رو نمیشناسین ؟کلاس برای بچه های 3 ساله که واقعا خوب باشه و تبلیغ الکی نداشته باشه آخه من هر جا رفتم خیلی خوب تبلیغ میکردن ولی از مامانا که می پرسیدم 70 درصدشون با شک جواب میدادن
من الان باید جایی برم اگر تجربه ای از مهد داشتین یا کلاسی یا کارگاهی خوب میشناختین که تو این منطقه باشه خیلی ازتون ممنون میشم که بیاین و همین جا بهم بگین از راهنماییهای همه دوستای گلم هم ممنون
دوستم غربه میبره رنگین کمان اونم در حد عالیه شعبه هم داره چندجا اونی که نزدیکتره ببر مهستان پاسداران هم شعبه داره
عزیزم سعی کن تو محیط خونه باخودت باشه یعنی آموزشها رو خودت میتونی بهش بدی...واسه ارتباط با بچه ها هم میتونی یه ساعتهایی ببریش پارک...من خودم همین کار و میکنم...من یه مدت مربی مهد بودم ..مهد ضرر و اسیب اخلاقیش بیشتر از سودشه...اشتباه نکن