2777
2789

سلام خانما پسرم مریضه ولی الان دسترسی بت پزشک ندارم دست وپاهاش یخ وبدن وسرش گرمه هرچی هم استا و ایبروپروفن دادم تبش پایین نمیاد کمتر میشه ولی باز دوباره تب میکنه چرک خشکن و ستادین داشتم تو خونه دادم از دیشب اینجوریه شبم یه شیاف گذاشتم تبش اومد پایین الان تب و لرز داره چیکار کنم لرزش خوب بشه

زنگ بزن ۱۱۵ بپرس 

من براش حمد میخونم زود خوب بشه

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شیاف استامینوفن خونه ندارین؟اگه داری بزن 

💜💜سر کلاس استاد گفت: پشت یک مرد موفق یک زن بوده..یکی پرسید:پشت یک زن درمانده و بی پناه چه کسی بوده؟ ــــ استاد به بهانه ای کلاس را ترک کرد! اما همه جوابش را می دانستیم:  ««یک نامرد»» 🙃
بیشتر ببینید

لرزازتب خیلی یدتره 

دمای بدنش چنده؟معمولا تو لرزبرخلاف طاهر بچه دمای بدن خیلی بالاست 

من ک بچم تب لرز کرد هم دارو دادم اونم دوتایی روهم به توصبه دکتر ۳بارم تو سرم استامنیفون تزریقی زدیم تا ۴روز خوب شد ولی خیلی وحشتناک وسخت بود دست پاش ک سرده بپوشون با یه ماحقه ی نازک برای پیشونیش و شکمش پارچه بزار 

وخدایی که بشدت کافیست

شیاف بیش از حد بزنی ممکنه کلیه شو از دست بده.

من پسرم اینطور بود، دست و پاش یخ، فقط سینه و شکمش تب ۴۱ درجه، که با شیاف ۲ ساعت تب قطع میکرد و باز دوباره تب میکرد، شربت ها هم روش اثر نداشت. عین چی میلرزید. دکتر گفت تب مقاومه نباید شیاف رو زودتر از ۶ ساعت بزاری، سریع بستری کردم، ۱۰ روز خوابید و هر شش ساعت براش سفتریاکسون زدن و آپوتل، شربت آزیترومایسین و دیفن هیدرامین و ونتولین...

ان شاءالله زودتر خوب بشه، ولی برسون خودت رو دکتر فقط

شیاف بیش از حد بزنی ممکنه کلیه شو از دست بده. من پسرم اینطور بود، دست و پاش یخ، فقط سینه و شکمش تب ...

لرزش بخاطر شربت ایبروپروفن بود هر دو بار که دادم بعدش لرز گرفت از صبح که ندادم لرز نداره فقط تب و بیحالی

شیاف بیش از حد بزنی ممکنه کلیه شو از دست بده. من پسرم اینطور بود، دست و پاش یخ، فقط سینه و شکمش تب ...

لرزش بخاطر شربت ایبروپروفن بود هر دو بار که دادم بعدش لرز گرفت از صبح که ندادم لرز نداره فقط تب و بیحالی