2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا دیر، به خدا واسه هیچ کاری هیچوقت دیر نیست.. اگه دوس داری حرف بزن شاید شد راه حلی پیدا کرد🌹

دیگه با بچه خیلی دیره 

خریت محض بود ازدواج با شوهرم

منو از خودم گرفت 

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   
عزیزم چند سالته؟ مشکلتون دقیق چیه؟

21 . بیکاره بداخلاقه و بی احساسه رفتازش بده کلا دعوا داریم . هرشب ترس دارم دعوامون نشه خستم بخدا بعد 5 سال 3 بار سرهم باهم بازار نرفتیم . ن تفریحی ن هیچی حتی خونه فامیلو و دوستاشم منو نمیبره و نمیشناسمشون حتی درحدی ک پدربزرگشم نمیشناسم و ندیدم . ولی خانوادم مخالف جداییمن😞خیلی عذابم میدن 

ن خداروشکر ندارم . خانوادم میگن بیار شاید شوهرت خوب شد ولی نمیتونم چون خستم نمیخوامش 

اگه مشکلی داری که هنوز حل نشده، بچه نیار فعلا.

مشکلت چی هست ؟ اگه دوست نداری جواب نده..

ولی نگفته چند سالته ها. اینو باید بگی😁🤪🌹

21 . بیکاره بداخلاقه و بی احساسه رفتازش بده کلا دعوا داریم . هرشب ترس دارم دعوامون نشه خستم بخدا بعد ...

سنی نداری هنوز اول راهی.. یه راه حلی پیدا کن.. هر مشکلی یه راه حلی داره بلاخره نمیشه تمام عمر با این چیزایی که گفتی سر کرد، چیزی از آدم نمی مونه..  

2810