2777
2789
عنوان

متخصص بهم گفت پسرم اتیسم داره

| مشاهده متن کامل بحث + 160307 بازدید | 1471 پست
سلام عزیزم من سه سالش بود بردم مغز و اعصاب گفتن چیزیش نیست حرف می زنه امسال گذاشتمش پیش ، خدا رو شکر ...

مرررسی عزیزم اول میبرم پیش یه مدت اگه خوب نشد میبرمش دکتر

بنی ادم اعضای یکدیگرند به جز قوم شوهر که ویرانگرند  
دکتر بردیم باباش بعد ما اومد بلند شد رفت بغلش گفت قاطی بچه ها می شه؟ گفتیم بله اون بچه هایی که مطب ر ...

چشم گلم مرسی از راهنمایتون

بنی ادم اعضای یکدیگرند به جز قوم شوهر که ویرانگرند  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم هستی ؟ پسر منم مدام اسم خودشو میگه  خیلی نگرانم

سلام.

من یه بار تو تایپیکتون که گفته بودید کسی به بچس رسیپدون داده اومدم و گفتم من دارم به پسرم پیراستام میدم.

پسر من پارسال که ۳ سالش بود همش می گفت ماشین علی و ...

اون قدر جملش رو درست کردم که یاد گرفته هر چند نصفه انیمه بعضی جاها می گه من بعضی جاها اسمشو می گه. باید همش تکرار کنی.باهاش بازی کن و حین بازی بهش یاد بده. جمله هاتم هی بخش بخش کن و رو کلمه هایی که برات مهم هستند تاکید کن. قرص رسیپدون رو هم اگه دکتر داده بده بخوره که از دوستاش عقب نمونه.اجر بیار بریز بشین یه چی درست کن خودس میاد میشینه کنارت. کاغذ قیچی بیار هی قیچی کن کم کم گیر میده بده من. تاکید نکن بهش که بیا بازی یا بگو فلان کلمه. یه کاری کن که انگار خودش دوست داره باهات همکاری کنه

بچه ی اتیسم معمولا همش با وسایل چرخنده بازی تکراری انجام میده. اسم خودشو میگه. اجتماع گریز میشه. اگه بچتون ارتباط چشمیش اکی هست و با بچه ها بازی می کته. بغلتون میاد و دروغ هم بلده بگه. احتمال زیاد اتیسم نیست.

شاید اشتباه من رو داشتی و بچت رو دوزبانه کردی که به مشکل خوردی شایدم مثل پسر من به خاطر کرونا رفت و امد نداشتی و در نوزادی یه سری چیزا تو ذهنش ضمیمه نشده

درخواست دوستی ممنوع🙏🙏 خدایا شکر واسه چیزایی که دادی و قراره بدی بهم...///شکرت شکرت شکرت شکرت
عزیزم هستی ؟ پسر منم مدام اسم خودشو میگه  خیلی نگرانم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/12762011/کسی-به-بچش-ریسپریدون-داده

این تایپیکتون 

زیاد وسواس نشو رو بچه اثر می زاره. راستی پسرتون رنگارو بلده؟ شمارش اعداد؟

درخواست دوستی ممنوع🙏🙏 خدایا شکر واسه چیزایی که دادی و قراره بدی بهم...///شکرت شکرت شکرت شکرت
سلام گلم ممنون از توضیحاتت  بله چهار تا رنگ رو بلده  اعضای بدنش رو هم میشناسه

فکر نکنم بچت مشکای داشته باشه. بیشتر از شیطنتشه

انشاالله که بچه های هر دومون صحیح باشند و سلامت 

مطمئن باش که هستند. اگه حرف زدن پسر منو بشنوی برای حرف زدن پسرت شکر می کنی.

ولی اینو میدونم که تاخیر گفتاره که باعث این مشکلات شده

اتیسم چندتا علامت داره اولیش حرکات کلیشه ای مثل دور خودش چرخیدن یا چرخ ماشین فقط چرخوندن ارتباط چشمی ...

سلام عزیزم لطفاااا اگه پستمو دیدی خواهش میکنم جوابمو بده پسر من یک سالشه چند وقتیه چهار دست و پا شاید درطول روز یک بار دور خودش میچرخه هنوز راه نمیره اما وقتی زیر بغلشو میگیرم تا تی کنه نوک انگشتاش می ایسته موقع هیجان دستاشو بالا و پایین میکنه بعضی وقتا با چرخ وسایلش بازی میکنه در حد دو دقیقه اما ارتباط چشیمی داره با بچها خیلی خوبه بازی میکنه اسمشم واکنش نشون میده اگه تنهاش بزارم گریه میکنه بنظرت اوتیسمه خیلی نگرانم

به نیت دلم صلوات میفرستید لطفا😍❤
استارتر پسرت چی شد ؟!الان حالش چطوره لطفا بگو چون دختر منم درگیره

سلام عزیزم پسرم.. والا چی بگم تمام آزمایشات ش عادی بود تست اوتیسم بردم گفت نداره 5 سالگی تا 7 سالگی بازن برای تست بیار. 

آلان حرف میزنه اما نه هر حرفی اگه خواستی میگم در چه حد حرف میزنه 

کاش میشد کسی کاری به کارم نداشته باشه ولم کنن انگار مردم و نیستم انگاری که وجود ندارم.کاش میشد وجود نداشتم