2777
2789
عنوان

متخصص بهم گفت پسرم اتیسم داره

| مشاهده متن کامل بحث + 161009 بازدید | 1471 پست
پسر من ۷ سالشه همچنان حرف نمیزنه مدرسه استثنائی گذاشتم خیلی کم توجه هست . خیلی دیر ارتباط میگیره . ه ...

آخه سی پی ک قاعدتا ام آر آی مشکل داره.

تشخیصش راحتتره.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی چی دور خودش چرخیدن؟پسر من تو خونه خیلی میچرخه یعنی دور یه دایره ی فرضی میچرخه.دوسال و یک ماهشه. ...

توجه و تمرکزش چجوریه؟

درکش؟

بگی برو فلان کار رو بکن انجام میده یا نگاهت میکنه؟

تو یکی از تاپیکها می گفتن قبول نمی کنن پسر منم متاسفانه حرف نمی زنه همه تاپیکهای اینجوری رو می خونم ...

این دو سال اخیر برای سنجش گفتار خیلی اهمیت پیدا کرده.

گروه ویتامین های ب رو بهش میدین؟

اتیسم که ارثی یا ژنتیکی نیست که مثلا چون یه خواهر یا برادر داره اون یکی هم داشته باشه. ندیدم هیچ وق ...

چرا اتفاقا میشه.من زیاد دیدم.

ولی خوب بخشیش دلیلش ژن هست.

محیط هم مهمه.

و یه سری دارو ها و.

جنسیت بچه ها

ای جون سلام 

پسر من چهار سال و سه ماهشه

اوتیسم خفیف داره

از نظر من پسر شما فقط اختلال تکلم داره

ببین من مشهدم یه گفتاردرمان هست ک اصلا نیاز ب تبلیغ نداره برای همین اسمشو ک میزنی هزارتا صفحه تمجید باز نمیشه

دکتر علی اصغر حسینی شفا 

مطبش احمدآباد بین قائم۳و۵ 

از بوشهر بیمار داره

بسیییااار کاردرسته....ب فکره اینه ک بیمار زودتر خوب شه

ب من گفت ک بچه رو بذار رو صندلی کامپیوتر۱۰دور بچرخون

اگر سرش گیج نشد ینی اوتیسمه

بعد مثلا بهم گفته بعنوان درمان روزی۴۵دقیقه غیر متوالی بذارم رو صندلی کامپیوتر و بچرخونمش 

بنظرم اینده ی بچه ت اونقدری ارزش داره ک دوسه ماه بیای مشهد و هر روز ببریش پیش این دکتره

اگه خوب شد برا پسر منم دعا کن

من که به بچم می گم بگو کیف من من ماشین من و ... کلا جمله رو تحریف می کنه می گه نه کیف علی ،ماشین علی ...

متاسفانه این از علائم اتیسمه.

ولی میتونه مشکل گفتار هم باشه.

اگر علائم دیگه نداره.

اونایی که اوتیسم دارن خیلی باهوش ان. شاید تو یه چیزی پیشرفت کنه که انتظار ندارید و سخته.

تحقیقت نشون داده ک تنها تقریبا سی در صد اتیسم ها باهاش یا هوش نرمال  دارن.

اگر تشخیص اتیسم درست باشه ، در صد بالاییشون ، کند ذهنی هم به همراه دارن.

خیلی خیلی زیاد رفتارهای تکراری و کلیشه ای دارن پسر من زیاد داشت. تکلم مطلقا ندارن شاید مثلا تو ۹م ...

ممنونم بابت توضیحات خوبی که دادی عزیزم

ان شاءالله مشکل پسرتون به زودی برطرف بشه

علم با سرعت زیادی درحال پیشرفته،مطمئنا خیلی زود راه حل مناسب برای رفع این مشکل هم پیدا میشه

الحمدلله رب العالمین که شدم مامان الان محمد  قسمت همه منتظرا،ان شاءالله ،به حرمت حضرت فاطمه ی زهرا(س) خودت مدیریت کن زندگیمونو،به کسی محتاج نشیم،مارو به خودمون وامگذار،اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم       
از صدای بلند میترسه؟ رونظم  و ترتیب حساسه؟ ارتباط چشمی داره؟

من اتفاقی دیدم خواهر زاده ام وسایلش رو خیلی دقیق کف اتاقش میده هیچکس حق ندارع دست بزنه بعد متوجه شد یکی از وسایل ی کم جابجا شده چنان قشقرقی بپا کرد .ولی چیز دیگه اش نرماله

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.
من اتفاقی دیدم خواهر زاده ام وسایلش رو خیلی دقیق کف اتاقش میده هیچکس حق ندارع دست بزنه بعد متوجه شد ...

این میتونه یه مدل وسواس فکری باشه.

کلا علائم اتیستیک رو ممکنه ماها هم چند موردش رو خفیف داشته باشیم ، درجه اش و تعداد نشانه ها ، مهمه

گوشی و تی وی رو حذف کنین کلا. البته باید تا دو سال و نیم حذف میکردین

چطوری حذف کنم گلم خیلی اذیت میکنه بابتش 

چای گیجی وسط کافه ی دنیا بودم قند لبخند تو پیش همه محبوبم کرد دور کردند تو را تا که مرا سرد کنند تلخی بی کسی ام قهوه ی مرغوبم کرد...
مرسی گلم.اخه میخوام اقدام کنم به بارداری.دکتر از الان اسیدفولیک داده میخورن.ترسیدم

نوعده فعالش رو بخورین ایرادی نداده.

یا آزمایشش رو بدین ببینین خود اسید فولیک‌معمولی ایراد داره نه؟