2777
2789
عنوان

متخصص بهم گفت پسرم اتیسم داره

| مشاهده متن کامل بحث + 160946 بازدید | 1471 پست
ههیچوقت این فکرو نکن من پسر پنج سال و نیمه دارم‌ و دکترا میگن اوتیسمه  الان کم و بیش حرفا رو ...

واقعا ازتون ممنونم باعث دلگرمی م شدید

کاش میشد کسی کاری به کارم نداشته باشه ولم کنن انگار مردم و نیستم انگاری که وجود ندارم.کاش میشد وجود نداشتم
دکتر ولا موسوی استاد دانشگاه تهران که درمورد اوتیسم مشاوره هم میده می‌گفت خیلیا اوتیسم نیستن تشخیص غ ...

اره منم شنیدم خیلیا گفتم بعداز واکسن بچمون اذیتاش بیشتر شده اما خب نمیشه هم نزد واکسنو واسه سلامتیشون ضروریه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی وحشتناکه..دنیای امروزه پر از اشعه و امواجه.خدانکنه هیچ بچه ای بیمار بشه

قبلن از هر هزار بچه یک بچه بود فک کن با گذشت تقریبا ۳_۴سال تبدیل شد از هر ۴۰ بچه ۱ بچه

و روزی میرسه ک از هر ۱۰ بچه  و یا ۵ بچع ۱ بچه مبتلاس و این فاجعس

استارتر لطفا پسرتون رو برای تشخیص پیش یه روان پزشک و گفتار درمانگر با تجربه ببرین.اوتیسم صرفا علائم ...

اره دقیقا همون دکتری هم ک میگم نوشته بود اوتیسم فقط از رو یه علامت تشخیص داده نمیشه

اگه اینستا دارین بزنین  dr.hoosh دایرکت بدین مساوره هم میدن بهتون خیلی خوبه خیلی اگاه ترتون میکنه گفته هاش

اگر یک تاپیک خوب رفتع باشه پر بازدید همبنه 

اینجوری همه مطلع میشن و اگ علائمی دیدن تو بچشون ک تا الان نادیده گرفتن بعد ازین تاپیک پیگیزی میکنن 

متاسفانع این روزا اگ ب ی مادر بگی بچت علایم مشکوک داره به جای اینکه پیگیری کنه ناراحت میشه و میگ بچم حیلیم خوبه ایراد نزارید روش

سلام عزیزم

به پسر منم روانپزشک گفت احتمالا اتیسمه

پسرم ۲سال و ۸ماهه هست

۴ماه پیش بردمش دکتر و گفتاردرمانی و کاردرمانی

فایده نداشت

پسر من زیاد تلویزیون دید

از ۳ماهگی تشکش جلوی تلویزیون پهن بود

با لالایی از تلویزیون میخوابید

اشتباه بزرگی کردم چون افسردگی بعد زایمان داشتم و تنها بودم تو این شهر

بعد توی همین نی نی سایت دکتر ولا موسوی رو بهم معرفی کردن و دارم وویس های ایشون رو گوش میدم و یک ماه رفتم شهرستان خونه مامانم ، اونجا شلوغ بود و بچم بازی میکرد و توی حیاط میرفت خیلی براش مفید بود

بعد که اومدم خونه خودمم تلویزیون رو به پیشنهاد دکتر ولا موسوی خاموش کردم

بچم خیلی پیشرفت کرده

روزی چندبار صدام میزنه مامان

باباش رو صدا میزنه

به آب میگه آبا

زبونش رو یادش دادم در میاره

چشم و مو 

لی لی حوضک بازی میکنیم ، کلاغ پر ، اتل متل توتوله ، یه چارپایه میذارم باهم ظرف میشوریم

خلاصه از وقتی باخانم دکتر آشنا شدم حال هردومون مادر و پسری بهتره

توی اینستا سرچ کن اسمشون میاد

ولا موسوی

و اینکه رایگان هستن و من هیچ تبلیغی نمیکنم و تضمین هم نمیکمم چون خودمم تازه شروع کردم ولی مادرایی هستن که چند ساله باهاشون ارتباط دارن ، مثل مامان ایلیا و یه خانمی به اسم مریم

که تو وویس های کانال تلگرام خانم دکتر تجربیاتشون رو گفتن

سه سالو نیم

من دوتا بچه ام تا شش سال حرف نمی زنن انگار کرو لالن اتفاقا بهم گفتن ممکنه اوتیسم باشن همه می گفتن ببر متخصص ولی دقیقا وارد سال ۷ که شدن حرف زدن یهو .شما هم نا امید نشو برا تشخیص اوتیسم خیلی زوده بعضی بچه ها دیر فهمن و دیر هم زبون باز می کنن 

خدا جونم مرسی که همیشه هوام رو داری شکررررت...لطفا یه دونه صلوات بفرستین ممنون می شم
بچه منم پیش بقیه بچه های هم سنش انگار دو سال کوچیکتره. به من زیاد گفتن تخم کبوتر بدم بخوره.واقعا اث ...

تخم بلدرچین بده

از کبوتر هم بهتره

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
اره منم شنیدم خیلیا گفتم بعداز واکسن بچمون اذیتاش بیشتر شده اما خب نمیشه هم نزد واکسنو واسه سلامتیشو ...

من این مستند رو دیدم خیلی ترسیدم

رفتم سرچ کردم ،دیدم خیلی این ماجرا مفصله متاسفانه  

الحمدلله رب العالمین که شدم مامان الان محمد  قسمت همه منتظرا،ان شاءالله ،به حرمت حضرت فاطمه ی زهرا(س) خودت مدیریت کن زندگیمونو،به کسی محتاج نشیم،مارو به خودمون وامگذار،اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم       
سه سالو نیم

حرف میرنه اما دیر نترس  حتما و مطمئن باش حرف میزنه

همین بس که خدا احوال بندگانش را میداند. . .😻         حالم بد نیس...ولی انگار پرم از حال بد#ایرانم🌱                                 عزیزِ من عزیزِ دوست داشتنیِ من عزیزِ نزدیکِ من تولد من تویی پیش از تو به یاد نمی آورم که وجود داشتم ♡.♡.♡.♡

تمپل گراندین زن دامپزشک هم اوتیسم داشت...والدینی که فرزند اوتیسم دارن ...بنظرم تربیت خیلی تو رشد وشکوفایی بچه تاثیر داره حتی اگ اوتیسم باشه...

يَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَيْديهِمْ

استارتر حامله ای لطفا جوش نزن حرص و جوش خیلی رو بچه تاثیر داره کاریش نشه خدای نکرده 

خدابزرگه 

همین بس که خدا احوال بندگانش را میداند. . .😻         حالم بد نیس...ولی انگار پرم از حال بد#ایرانم🌱                                 عزیزِ من عزیزِ دوست داشتنیِ من عزیزِ نزدیکِ من تولد من تویی پیش از تو به یاد نمی آورم که وجود داشتم ♡.♡.♡.♡