2777
2789
عنوان

مامانایی ک نی نی هاتون از پوشک گرفتید میشه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 17 بازدید | 39 پست
دختر اولم 18 ماهه که بود اصلا و ابدا پوشک نمیشد حتی بیرون کاملا مسلط بود ولی دختر دومم 19 ماهه هست انگار نه انگار... بچه با بچه فرق داره همه بچه ها مثل هم نیستن
گاهی باید سکوت کرد... خدا پاسخگو خواهد بود...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

علامت اینکه بچه آمادست چیه؟اصلا باید علامتی ببینیم یا ب زور آمادش کنیم؟
اگه این زندگی باشه...اگه این سهمم از دنیاست،من از مردن هراسم نیست/ی حسی دارم این روزا،که گاهی با خودم میگم شاید مردم حواسم نیست
فروش فوق العاده پوشک بجه با قمت مناسب Prima : 40000 Can bebe : 37000 Molfix : 24800 Confy : 27000 Hagis : 38000 Evy baby : 45000 ارتباط تل گرامی :09153036451 ـدرس فروشگاهم تو امضا هست
مشهدی ها مشهدی ها مشهدی ها مشهدی ها مشهدی ها مشهدی ها مشهدی ها مشهدی ها مشهدی ها مشهدی ها *********************************************************************************************************** فروشگاه اینترنتی با مرکزیت مشهد http://bazar90.ir اگه کار یا هنری دارین که میخواین ارائه بدین میتونین تماس بگیرین یا ایمیل بزنین تو این فروشگاه محصولاتی نظیر پوشک بچه - ترمه - بدلیجات - سفارش کیک و غذای خانگی - قابلمه -کارهای هنری و .... وجود داره
منم 3ماهه پسرمو از پوشک گرفتم الان 2سال و11ماهشه 2روز بیشتر طول نکشید چون براش جایزه ای که خیلی دوست داشت تعیین کردم اونم تشویق شد البته پسرم همه چی رو کامل متوجه میشه وحرف میزنه
باید صبور باشی وتحمل کنی خیلی سخته من از 16ماهگی فقط بیرون ومهمونی پوشکش میکردم واز 19ماهگی اصلا پوشکش نکردم و الان که 21ماهشه 2بار پیش امده که جیش کرده اونم مقصر خودم بودم از 16ماهگی تا 19 ماهگی خیلی پیش امد که رو فرش جیش کنه باید خیلی تحملت رو بالا ببری