2777
2789
عنوان

بیاید از خبر بارداری به شوهرتون بگید حس هر جفتون چی شکلی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1811 بازدید | 82 پست
همه ی منتظرا،خیالتون راحت باشه،همه مامان میشین،فقط آرامش داشته باشین،بهش فکر نکنین،درست وقتی که منتظرش نیستین خودش میاد،این روزای انتظار رة یادتون میره
فقط آراااااامش

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من اون ماهی که اقدام داشتم خیلی استرس داشتم شوهرم صبح چهار ساعت راه میرفت دانشگاه امتحان میداد تا میرسید خسته و کوفته بود ولی چون اون ماه آمپول زده بودم مجبور بودیم واسه اقدام (من پلی کیستیک بودم و دوسال و نیم دوره درمانم طول کشید).12 روز بعداز آخرین اقدام شب تولد دختر خواهرم الکی رفتم یه بی بی زدم و دو خطه افتاد .چشمام رو چن بار باز و بسته کردم دیدم نه دوتاس.اومدم به مامانم گفتم.آخه شوهرم شیفت بود.فردا شبش یکی دیگه زدم مثبت شد زنگ زدم به همسری و سلام و احوال پرسی گفتم چه خبر گفت سلامتی منم گفتم ولی اینجا یه خبرهایی هست چن دیقه مکث کرد بعد زد زیر خنده منظورم رو فهمیده بود و با خنده همش میگفت بگو بخدا راس میگم خلاصه کلی ذوق کرد و آخرش گفت خستگی کار رو از تنم در کردی چن روز بعدش هم خودش اومد رفتم آز دادم سپردم خودش بره جوابش رو بگیره و بیاد .اومد یه شاخه گل رز دستش بود و جواب ـآزمایش هنوز گله رو دارم خشکش کردم
کاربریم 10ساله شده❤💙💚💛
2804
آره سمی جون منم مینویسم این ماه مامان شدم
خواسته هایت راکه به خداگفتی به او اعتماد کن 👈که خدا جز خیر برایت نمیخواهد👉🌷الهی به رقیه🌷دخترم همه دنیامی👧🏻😍❤👩‍👧الهی هرکی منتظره خدا بزودی دلشو شاد کنه💚
من شوهرم شرکت بود صبح بی بی چک گذاشتم همینجور خواب آلود بودم دیدم مثبک شد اصلا باورم نمیشد، ساعت 5 بعد ازظهر شوهرم اومد خونه بهش گفتم یه اتفاقی افتاده ترسید گفت چه اتفاقی بی بی چک رو بهش نشون دادم باورش نمیشد منو بغل کرد و کلی بوسم کرد
مرسی دیانا جان چشم سمی جاااااااااااااان ایشالا به زودی زود نی نی بیاد تو دلت
یا امام رضای غریبم...بعد دوسال انتظار،شب تولد خواهر بزرگوارت دل منو شاااااااااااد کردی...همیشه و همیشه شگرگذار این موهبت الهی خواهم بود....دل همه منتظرهاااااااااا رو شادکن...الهی آمین
من آخر شب رفنم.بی بی زدم چون پریودم عقب افتاده بود ومن فکر میکردم.از فشار روحی هست چون پثر شوهرم سه ماه بود که فوت کرده بود رفتم بی بی رو تو دستسویی زدم ودیدم که سریع مثبت شد اومدم بیرون بهس گفتم که حامله هستم شوهرم شروع به گریه کرد وهمش میون گریه هاش میگفت بابام نموند که بچه ام رو ببینه
بچه ها میشه آدرس اونیکی تاپیکی که رو هم مینویسید بخونم اگه دارید..ممنون
خواسته هایت راکه به خداگفتی به او اعتماد کن 👈که خدا جز خیر برایت نمیخواهد👉🌷الهی به رقیه🌷دخترم همه دنیامی👧🏻😍❤👩‍👧الهی هرکی منتظره خدا بزودی دلشو شاد کنه💚
2809