2777
2789
عنوان

مامان های ناز نی نی های مهر 94

| مشاهده متن کامل بحث + 402258 بازدید | 89129 پست
سلام دوستای گلم. خوبین؟ عیدتون مبارک 😙😙😙 ما درگیر سال نو و شیطنت های پسرکیم. در حد اینکه عید دیدنی نمیریم که از پس شیطونی هاش برنمیایم 😅 ان شاءالله که همتون خوب باشید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من لینک گروه تل گرامی که عضوم را یکی دو روز اینجا میزارم. همون را کپی کنید و تو تل گرامتون برای یه نفر مثلا خودتون بفرستید و بعد روش کلیک کنید تا عضو شین. فقط دو نکته. یکی اینکه این گروه حرف های متفرقه هم داره ولی اولویت بچه ها هستن. دوم اینکه به محض عضو شدن خودتون را معرفی کنید و بگید اینجا اسم اکانتتون چی بوده و اسم خودتون و بچتون و تاریخ تولدشم بگین. من اگه کسی عضو شه و معرفی نکنه حذفش میکنم چون نمیدونم کیه و اون گروه همه آشنا هستن
تو آدرس مجبور شدم دو تا فاصله بزنم تا بتونم اینجا ارسال کنم. شما کپی کردین خودتون بعد درستش کنین تا لینک درست بشه.
یکی بین حروف تل گرام و یکی بین جوین و چت. این فاصله ها را اول پاک کنید و بعد تو تل گرامتون بزنین
سلام...اتی جون نه نیومدم...درست همون موقع که خواستیم بیایم امیر سجاد مریض شد...بعدشم چشمش عفونت ویردسی گرفت...بعدم خودم شدیدا سرماخوردم که هنوز درگیرم...من هنوز نبردم بره واکسن...فردا یا پس فردا میبرم...
تربیت نااهل را چون گردکان بر گنبد است...
من امروز امیر سجاد و بردم بهداشت...گفت همه چیش خووبه هم قد هم وزن هم.دور سرش...ی واکسن تو پاش زد یکی هم تو دستش...قطره فلج هم ریخت...گفت 3 روز دیگه ببرم بهداشت مرکزی منطقه تا ی دوز اضافه فلج بریزن براش...شما هم بردین همین و گفتن...یا من اولین نفر ام بردم بره واکسن...الان هم تب کرده و شدیدا بی قراره...خیلی واکسنش اذیت میکنه چون میخوان راه برن...😭😭😭
وای بچه ها امیر سجاد به شدت بی قراره از ظهر نه راه رفته نه ایستاده فقط نشسته یا تو بغل من و باباشه....تبش هم دو سه ساعت پیش بالا بود...کسی این واکسن و نزده ایا؟؟؟؟
فازی به من گفت ببرم ولی گفت همه بچه ها قراره ی دوز اضافه قطره فلج اطفال دریافت کنن...امیر سجاد خیلی خیلی اذیت شد تب شدید و گریه...من قطره استامینوفن دادم...اخه شربت برا زیر دو سال مناسب نیست...
یسنا جونم ان شاالله زودی گل پسرت خوب شه .... من نمیدونم دکتر پسرت گفته قطره بدی یا از جایی شنیدی ولی یه بار نفس تب کرد من قطره دادم پایین نیومد بعد بردم دکتر ... دکترش بهم گفت باید شربت میدادی دیگه بزرگ شده قطره نده بعد همین کوریزان که فازی جون نوشته رو تجویز کرد دادم زودی خوب شد .... حالا باز با دکترش مشورت کن بعد تصمیم بگیر
من به دستان خدا خیره شدم ... معجزه کرد [smiley]l/l_70.gif[/smiley]
راستی فازی جون شما هرچهار ساعت چقدر شربت دادید من یادم رفته دکتر گفته بود چقدر بدم مطبش هم اونقدر شلوغه که اصلا جواب تلفن نمیدن
من به دستان خدا خیره شدم ... معجزه کرد [smiley]l/l_70.gif[/smiley]