2777
2789
عنوان

از مامان و بابام خیلی دلخورم😓

357 بازدید | 51 پست

من چند سال پیش ازدواج کردم جهیزیه بهم ندادن

حالا خواهرم دوماه پیش عقد کرده از همون هفته اول دارن میرن خرید جهیزیه و تا حالا کلی چیزمیز براش خریدن

سرعقد و عروسی هم به من کادو ندادن 

به خواهرم سرعقد دستبند دادن برا عروسیشم میخوان دوتا سرویس طلا و سه تا النگو بخرن 

من دارم از غصه دق میکنم مگه من سر راهی بودم خودشونم میفهمن ناراحت میشم میگن نباید ناراحت بشی اون زمان دستمون تنگ بود نشد برات چیزی بخریم 

راست میگن ولی ناراحتم بازم دست خودم نیس

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الهی بمیرم برات خانواده منم هیچکاری نکردن حتی جهازم ندادن ولی بابام گفت بعدا به خواهرت جهاز میدیم باور میکنی از ته دل خوشحال میشم همش دعا میکنم واسه اون سنگ تموم بذارن که مثل من نشه زبون همه سرش دراز باشه

خب الان برات جبران کنن

منم مامان بابام یسر عقد و عروسیم دستشون تنگ بود خودم تو دوران عقد رفتم سرکار جمع کردم از طرفشون کادو گرفتم اینقدر حس خوبی دارم که نگو ولی بابام همیشه میگه که وقتی دستم باز شد بهت برمیگردونم 

کاربر قدیمی هستم ولی به لطف یه عده تعلیق شدم 🙃

خوب حالا جبران کنن برات عیدی شب یلدایی اینابدن. شوهرت چیزی نمیگه؟ 

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!
بگو الان که دستتون بازه جبران کنید نه که دوتا دوتا سرویس طلا و ۳تا النگو به اون یکی دخترتون بدین😊

میگن مجلس اینا باید آبرومند برگزار بشه فعلا نمیتونیم براتو چیزی بخریم 

میگن الان نمیشه آبروی اینو پیش فامیل شوهر ببریم فعلا نوبت خواهرته  بعدنم میدونم جبرانی در کار ...

بگو ابروی من مهم نبود اگه انقدر که به فکر ابروی خواهرمین به فکر ابروی من بودین جبران میکردید تا الان

من تو مذهبی ترین کشور جهان کافر شدم. این سرزمین برام سودی نداشت ، ولی میزنم براش سَر ، زمین... .
الهی بمیرم برات خانواده منم هیچکاری نکردن حتی جهازم ندادن ولی بابام گفت بعدا به خواهرت جهاز میدیم با ...

منم جهازم کم بود هنوزبعد ده سال شوهرم ومادرش به روم میارن

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!
2810