نمیدونم کسی پول گرفته یا نه ولی اینو میگم که بدونی من این برنامه رو نصب کردم برای اینکه بخش استخدامش باز بشه باید 79 هزار تومن پرداخت کنی من پرداخت کردم بعدش رفتم توی قسمت استخدام تایپیست اونجا اسم چنتا شرکت بود روی لینک درخواست استخدام زدم و سایت خود اون شرکت (مثل سان تایپ) باز شد و این متن توی خود سایت سان تایپ نوشته شده خودتون میتونید برید ببینید (
نکته بسیار مهم (حتماً مطالعه شود) : اخیراً مشاهده شده که برخی از وب سایتهای کاریابی بعلت اعتبار و رتبه سان تایپ در سالیان متمادی، اقدام به اخذ هزینه بابت معرفی وب سایت سان تایپ به مترجمین و تایپیست ها نموده و وجوهی را بابت شرکت در آزمون سان تایپ اخذ می نمایند. بدینوسیله تاکید میگردد که هرگونه دریافت وجه از طرف ایشان، هیچگونه ارتباطی با هلدینگ سان تایپ ندارد. ضمنا یادآور میگردد که سان تایپ هیچگونه وجهی بابت کلیه مراحل آزمون و اعلام نتایج دریافت نمی نماید.
بازرسی هلدینگ سان تایپ )
بقیه شغل هایی که کارنت معرفی کرده دقیقا همینجوریه مثلا سایت پونیشا رو معرفی کردند اینا با هیچ شرکتی قرارداد ندارن فقط به خودشون فشار آوردن یه لیست از همه سایت های کاری تهیه کردن و لینک سایت بقیه رو گذاشتن و بابتش 79 هزار تومن از هرکسی گرفتن
در ضمن موقع ثبت نام اگه کد معرف رو بزنی بهت 55 هزار تومن میده که برای من قابل برداشت نبود فقط تو پروفایلم نوشته موجودی کیف پول 55 هزار تومن و موقع پرداخت اون 79 هزار تومن از این 55 تومن نمیشه استفاده کرد اگه اسم این کلاهبرداری نیست پس چیه