2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چجوری دروغه؟ بیشتر توضیح میدی؟

اگ پول ب این راحتی بدست میومد ک همه توش صف کشیده بودن خود سازنده برنامه هم برشکست میشد خودت فک کن😑

شاید قانون دنیا همین باشد ، من صاحب آرزویی باشم که شیرینی تعبیرش از آن دیگریست
عمرا بتونی کسی و پیدا کنی ک ازین پولا گرفته باشی

والا اگه واقعا تجربه شو دارید نظر بدید اگر نه که نظر ندید چون برای من فقط نظر کسانی مهمه که تجربه ی شرکت و کسب درآمد توی این برنامه رو داشته بوده!

اگ پول ب این راحتی بدست میومد ک همه توش صف کشیده بودن خود سازنده برنامه هم برشکست میشد خودت فک کن😑

اصلا بحث اینها نیست، برنامه ی اسنپ و تپسی بابت هر دعوتی که برای دیگران انجام میدی مثلا 20000 هزارتومان اعتبار رایگان میگیری که میتونی باهاش سفر رایگان بزنی یا مثلا مای ایرانسل و لنز بابت هر دعوت 50گیگ اینترنت رایگان میگیری، در ضمن این برنامه خودش از راه هایی دیگه داره کسب درآمد میکنه، نقش یه کاریابی رو داره انجام میده، با شرکت هایی که به دنبال کارجو در منزل میگرده قرارداد داره، هرچی باشه از یه جایی دیگه داره در میاره و این به نفعشه که هرچی بیشتر جذب کنه بیشتر سود میبره، اصل مخاطب کلام من برای اون کسانی بود که واقعا تجربه ی استفاده از این برنامه رو داشته بودند و همون پرسشی که پرسیده بودم رو باهاش مواجه شدند، برای من واقعا مهمه، واقعا دغدغه شده که واقعیت رو بدونم ولی هر نظری که از روی هوا باشه رو هم قبول ندارم، باید با استدلال و منطق باشه، بازهم نظر شما قابل احترام بود🌹

اصلا بحث اینها نیست، برنامه ی اسنپ و تپسی بابت هر دعوتی که برای دیگران انجام میدی مثلا 20000 هزارتوم ...

نمیدونم کسی پول گرفته یا نه ولی اینو میگم که بدونی  من این برنامه رو نصب کردم برای اینکه بخش استخدامش باز بشه باید 79 هزار تومن پرداخت کنی من پرداخت کردم بعدش رفتم توی قسمت استخدام تایپیست اونجا اسم چنتا شرکت بود روی لینک درخواست استخدام زدم و سایت خود اون شرکت (مثل سان تایپ) باز شد و این متن توی خود سایت سان تایپ نوشته شده خودتون میتونید برید ببینید (

نکته بسیار مهم  (حتماً مطالعه شود) :                                                اخیراً مشاهده شده که برخی از وب سایتهای کاریابی بعلت اعتبار و رتبه سان تایپ در سالیان متمادی، اقدام به اخذ هزینه بابت معرفی وب سایت سان تایپ به مترجمین و تایپیست ها نموده و وجوهی را بابت شرکت در آزمون سان تایپ اخذ می نمایند. بدینوسیله تاکید میگردد که هرگونه دریافت وجه از طرف ایشان، هیچگونه ارتباطی با هلدینگ سان تایپ ندارد. ضمنا یادآور میگردد که سان تایپ هیچگونه وجهی بابت کلیه مراحل آزمون و اعلام نتایج دریافت نمی نماید.                              
                        بازرسی هلدینگ سان تایپ )                                          

بقیه شغل هایی که کارنت معرفی کرده دقیقا همینجوریه مثلا سایت پونیشا رو معرفی کردند اینا با هیچ شرکتی قرارداد ندارن فقط به خودشون فشار آوردن یه لیست از همه سایت های کاری تهیه کردن و لینک سایت بقیه رو گذاشتن و بابتش 79 هزار تومن از هرکسی گرفتن

در ضمن موقع ثبت نام اگه کد معرف رو بزنی بهت 55 هزار تومن میده که برای من قابل برداشت نبود فقط تو پروفایلم نوشته موجودی کیف پول 55 هزار تومن و موقع پرداخت اون 79 هزار تومن از این 55 تومن نمیشه استفاده کرد اگه اسم این کلاهبرداری نیست پس چیه

شما باید برنامه کارنت نصب کنید و کدمعرف c23210820 رو بزنید تا ۵۵ هزار تومان به کیف پولتون اضافه بشه

نی نی یار تو رو خدا منو لغو کاربری نکن این سایت رو خیلی دوست دارم کاربری سوممه ❤️ یا ربیم الله شکر 🥰تبریز مارالیام🥰 بر قامت دلربای مهدی صلوات. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
بیشتر ببینید
ا ین برنامه کلاهبرداریه، چرا تبلیغ شو میکنی؟

منم امروز فهمیدم کلاهبرداری منم تو تله افتادم حالا چیکار کنم؟

نی نی یار تو رو خدا منو لغو کاربری نکن این سایت رو خیلی دوست دارم کاربری سوممه ❤️ یا ربیم الله شکر 🥰تبریز مارالیام🥰 بر قامت دلربای مهدی صلوات. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
بیشتر ببینید
ا ین برنامه کلاهبرداریه، چرا تبلیغ شو میکنی؟

گفتن  کد c23210820 رو بزنین ۵۵ تومان پول میگیری منم اون کد فرستادم ۸۱ هزار تومان ازم قاپیدن

بیشتر ببینید