یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اهان اونارو دیدم نمیدونستم مهرشهر میرن فاز دو هم همونجا سوار میشن؟
دوتا راه داره اول اینکه استگاه اتوبوس هست دوتا یکی سر چهار راه گلزار روبروی موسسه ی گپ یکی هم یکم پایین تر از مجتمع تجاری اون ور خیابون دقیقا روبروی ایستگاه تاکسی سوار اتوبوسهای کیانمهر یا مسکن مهر بشید سر خیابون ۲۰۱ پیاده میشید یکی هم ایستگاه تاکسی هایی که سمت بلوار ارم میرن یکم پایین تر از مجتمع تجاری ایستگاه دارن بگید از بلوار ارم میخوام برم فاز دو به راننده بگید ۲۰۱ خودشون میگن کجا پیاده شید فکر کنم بین دوم وسوم باید پیاده شید حالا برگشتنه هم همون سر خیابون ۲۰۱ وایسید به تاکسی ها بگید گلشهر یا پمپ بنزین جلو مجتمع که ایستگاه دارن پیادتون میکنن البته بازم اتوبوس میتونید سوار شید جلو مترو یا سر چهار راه گلزار پیاده شید
دوستم میشه درخاستم قبول کنی منم کرجم ...یه تاپیکی شما رو دیدم راجب چله بری گفتی مامانت قدیم کرده و باردار....یه سوال ازت دارم
خدای مهربونم توکه از حال دلم باخبری معجزه ای کن که سخت محتاج یک نگاهت هستم.🤲💚🤲بفریادم برس یا ارحم الراحمین...خدا جونم خواست خودت رو با خواست دلم یکی کن...خدایا دعای دخترم گوش کن که شبا هر شب دستاش رو به آسمونته بزار باور کنه که خدا بچه هارو دوست داره ...خدایا معجزه کن خانواده ما چهار نفره بشه..خدایاخدایا میدونی که نی نی میخایم🥺🤲👶❤ میشه واسه باردار شدنم یه صلوات بفرستین هرکس فرستاد خودشم حاجت روا