2777
2789
عنوان

بچه های کرج کمک

261 بازدید | 12 پست

بچه ها من گلشهر هستم 

فردا باید برا یه کاری برم مهرشهر فاز دو( خیابون 201)

میتونید راهنمایی کنید از کجا تاکسی سوار شم یا برگشتنی چجوری برگردم 

فقط 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فقط میدونم میخوای بیای کوچه خالم اینا بقیه اشو من بلد نیستم😂

😄😄😄😄حالا نمیدونی خالت چجوری میره خونشون از گلشهر😄😄😄

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

جلو مجتمع تجاری تاکسی های مهرشهر وایستادن 

اهان اونارو دیدم نمیدونستم مهرشهر میرن فاز دو هم همونجا سوار میشن؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عاره فقط دو تا تاکسین یکیشون میره مهرشهر بپرس بگو مهرشهر بعد سوار شو ...چون یکودومم کیانمهر میره اون از بلوار ارم میگذره...مهرشهر از داخل میره

دوتا راه داره اول اینکه استگاه اتوبوس هست دوتا یکی سر چهار راه گلزار روبروی موسسه ی گپ یکی هم یکم پایین تر از مجتمع تجاری اون ور خیابون دقیقا روبروی ایستگاه تاکسی سوار اتوبوسهای کیانمهر یا مسکن مهر  بشید سر خیابون ۲۰۱ پیاده میشید یکی هم ایستگاه تاکسی هایی که سمت بلوار ارم میرن یکم پایین تر از مجتمع تجاری ایستگاه دارن بگید از بلوار ارم  میخوام برم فاز دو  به راننده بگید ۲۰۱ خودشون میگن کجا پیاده شید فکر کنم بین دوم وسوم باید پیاده شید حالا برگشتنه هم همون سر خیابون ۲۰۱ وایسید به تاکسی ها بگید گلشهر یا پمپ بنزین جلو مجتمع که ایستگاه دارن پیادتون میکنن البته بازم اتوبوس میتونید سوار شید  جلو مترو یا سر چهار راه گلزار پیاده شید 

دوتا راه داره اول اینکه استگاه اتوبوس هست دوتا یکی سر چهار راه گلزار روبروی موسسه ی گپ یکی هم یکم پا ...

مرسی ازت عزیزم خیلی کمک بود 🌹🌹🌹🌹

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میره سر ۲۰۰ایسگاه تاکسی و اتوبوس هست سوار میشه میره جلو مجتمع تجاری پیاده میشه

مرسی ازت 🌹🌹🌹

1
5
10
15
20
25
30
35
40

جلو مجتمع تجاری تاکسی های مهرشهر وایستادن 

مرسی قشنگم ❤️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مرسی قشنگم ❤️

دوستم میشه درخاستم قبول کنی منم کرجم ...یه تاپیکی شما رو دیدم راجب چله بری گفتی مامانت قدیم کرده و باردار....یه سوال ازت دارم

خدای مهربونم توکه از حال دلم باخبری معجزه ای کن که سخت محتاج یک نگاهت هستم.🤲💚🤲بفریادم برس یا ارحم الراحمین...خدا جونم خواست خودت رو با خواست دلم یکی کن...خدایا دعای دخترم گوش کن که شبا هر شب دستاش رو به آسمونته بزار باور کنه که خدا بچه هارو دوست داره ...خدایا معجزه کن خانواده ما چهار نفره بشه..خدایاخدایا میدونی که نی نی میخایم🥺🤲👶❤ میشه واسه باردار شدنم یه صلوات بفرستین هرکس فرستاد خودشم حاجت روا
دوستم میشه درخاستم قبول کنی منم کرجم ...یه تاپیکی شما رو دیدم راجب چله بری گفتی مامانت قدیم کرده و ب ...

باشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40