2777
2789
دوس دارم بدنم سفت شه شکمم اب شه کلا جاهای دیگ پر شه کدومو برم؟

نمیدونم باید با مربی ها صحبت کنی ولی بدنسازی ول کنی شل میشی باز ولی ورزشی مث فیتنس نه اینجور نیست حتی ولش کنی بدنت شل نمیشه 

درکل مجبوری همش ادامه بدی همش ادامه بدی 

فقط زنده نباش .. زندگی کن|| برد من وقتیه که من به تو میبازم🕊♥️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

😂😂😂🤣 نه مال من مربی م میگفتم رون ها میخام لاغر شه خودش بیشتر برنامه پایین تنه داد حالا ماه او ...

من اخه چاق نمیشم کلا بزور وزنمو یکم بالا نگه میدارم ولی الان به این نتیجه رسیدم باید بدن سفت باشه نه شول

منم دوس دارم ادامه بدم فیتنس بیشتر رو کجا ها کار میکنن

فیتنس لاغر نمیکنه خیلی کم

کل بدن ؛ پلانک میزنی باقلوا :)) 

فورم میده؛ تناسب بدن رو حفظ میکنه؛ باسن میبره بالا ..اگه قوز داری برطرف میکنه؛ اینجوریه 

من خودم میخوام برم سی ایکس؛ فقط روی شکم کار میکنه ؛ میخوام تا عید لاغر بشم

نگا ورزشی ک رو هرقسمت باشه اسمش فرق میکنه؟

نه  بستگی داره به اینکه کششیه؛ هوازیه ؛ اینجور 

سی ایکس یه بخش از تی ار ایکسه که بیشتر روی شکم کار میکنه؛ مخصوص شکمه؛ کل ورزش هم ۳۰ دقیقه اس ولی پدرت رو درمیاره 

تی ار ایکس کلا برا لاغریه؛ خیلی لاغر میکنه 

فیتنس تناسب اندام

با سلام به همه خانم های خوش سلیقه و ورزش دوست

آیا می خواهید بدنی قوی و خوش فرم داشته باشید؟

اگر جواب شما بله است، بدنسازی بهترین گزینه برای شماست.

ما برای شما یک برنامه بدنسازی مبتدی یک ماهه ویژه بانوان طراحی کرده ایم که می تواند به شما کمک کند تا در عرض یک ماه، نتایج قابل توجهی را مشاهده کنید.

برای اطلاعات بیشتر به سایت ما سربزنید  چگونه بدنسازی را آغاز کنیم ؟(برنامه ی بدنسازی مبتدی یک ماهه ویژه بانوان ) - روزفیت (roozfit.com)

با آرزوی موفقیت برای شما