2777
2789

بیاین براتون تعریف کنم امروز چه اتفاقی افتاد بگین چیکار کنم

اول یه مختصر از شرایطم بگم

بیش از ۱۰ساله که ازدواج کردم تو این مدت هیچ چیزی از شوهرم ندیدم 

شوهرم (مثلا علی) آدم مذهبی ای هست و خیلی حریم رو توی روابطش با نامحرم حفظ میکنه مثلا با خانم ها اصلا با فعل مفرد حرف نمیزنه و حتی یه آقایی اگه ازش بزرگ‌تر هم باشه فعل جمع میبنده 

خیلی هم روابطمون خوبه و به من ابراز علاقه میکنه و …و از اول زندگیمون این ابراز علاقه و محبت و قربون و صدقه و روابط ج ن س ی هیچ‌فرقی نکرده 

همه چی خوب بود تا امروز….

امروز ناهار رفته بودیم خونه مادر شوهرم ظهر بعد ناهار همه خوابیدن علی هم دراز کشید به من گفت بیا بغلم بخواب منم رفتم بغلش دراز کشیدم ولی خوابم نمیومد 

موبایل خودمم تو شارژ بود 

موبایل علی و ور داشتم که سرم و گرم کنم 

رفتم تو اس ام اس هاش 

اینم بگم که کلا ما موبایلامون قفل نداره و هیچ مشکلی نداریم بریم سر موبایل هم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

لایک

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ ۱۴مهر ۴۰۳ بیخیال غصه هام شدم میسپارم به خدایی که همیشه بعدکلی سختی بهم داده ولی بهترینشو داده الآنم بعد از سالها انتظار برای خونه خریدنم دیگه بیخیال شدم میسپارم به خدا می‌دونم بهترین خونه رو میخرم و سال دیگه همین موقع اینجا ثبت میکنم ....خدایا شکرت ⁦♥️⁩

خلاصه دیدم یه پیام اومده واسش با یه شماره ناشنا

علی نوشته بود 

سلام صبح بخیر چطوری ؟؟

طرف نوشته بود سلام صبح تو هم بخیر عزیزم 

علی نوشته بود الان کار دارم بعدا باهات تماس میگیرم

لایک.

تی تی:شکوفه                                                         غم میونِ دو تا چشمونِ قشنگت؛لونه کرده....شب توو موهای سیاهت؛خونه کرده....دوتا چشمونِ سیاهت؛مثل شب های منه....سیاهی های دو چشمت؛مثل غم های منه....سیدم.