2777
2789

وا هیچ‌کدوم

پلارژین یا دیفن هیدرامین بخور. سرماخوردگی کودکان هم خوبه.

پزشک‌ها شدن تاجر سلامت. پزشکِ مامانم بهش گفته 2 هزار و 200 دلار بیار تا عملت کنم. آخه مامانم نوروپاتی داره. تو 47 سالگی با عصا راه میره. درست زمانی که یه مامان پایه لازم دارم که باهام بیاد سینما و کافه و کنسرت و پیاده‌روی، باید یه طوری بشه که نشه، باید به جای این که باهم وقت بگذرونیم وقتمو صرف دیدن درد کشیدناش و پرستاریِ بعدِ عملش بکنم. من خیلی بدبختم، خیلی. میشه لطفا دعا کنید پولش جور بشه و زودتر عمل کنه؟ مامانا حقشون نیست مریض باشن. مامانم دیابت هم داره. اینقدر هم رعایت میکنه که خدا میدونه. دکترش گفته باید برای عمل اجازهٔ دکتر قلب و دکتر غدد رو بیاری. دکتر قلب اجازه داد ولی غدد نه. دو بار آزمایش داده ولی A1C خونش بالاست و دکتر اجازه نمیده. با اینهمه رعایت و دارو نمی‌دونم چرا. دلم براش خیلی می‌سوزه. دوست داره زودتر عمل شه بتونه راه بره. اگه راهی سراغ دارید واسه پایین آوردن A1C لطفا بهم بگید. کلی دعاتون میکنیم.    ~    مامانم یه پاش رو عمل کرد. خدا رو شکر خوبه. برای این که بتونه بدون عصا و واکر راه بره، باید اون یکی پا رو هم عمل کنه  ~  من یه آدمِ خیانت‌دیده هستم. هنوز نتونستم باهاش کنار بیام. امیدوارم خدا سر گرگ بیابون نیاره. چون تا ابد ذهنت درگیرِ این سواله که: چرا؟ و هیچ‌وقت آروم نمیشی    ~    بیاید برای رفته‌ها‌مون فاتحه بفرستیم؛ اونایی که از زندگیمون رفتن ولی از قلبمون نه؛ سفرشون به سلامت   ~   این نوبت از کسان به شما ناکسان رسید / نوبت ز ناکسان شما نیز بگذرد
بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فک کنم انتی بیوتیک بهتره البته دکتر باید بده. 

آب جوش هم خوبه 

زدن ماسک

قرقره کردن آب نمک (غلیظ نباشه و البته همیشه این کارو نکنین) 

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا

وای گلوی من داره میسوزه.دیفن هیدرامین و آزیترو خوردم ولی بازم میسوزه.پسرمم خیلی مریضه.تا الان دوتا دکتر بردمش.لطفا دعا کنین زودتر خوب بشه

هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر /                                        ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/                                      هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/                                      رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/
بیشتر ببینید
فک کنم انتی بیوتیک بهتره البته دکتر باید بده.  آب جوش هم خوبه  زدن ماسک قرقره کردن آب ن ...

انتی بیوتیک برای بیماری ویروسی مناسب نیست

اما‌ بقیه چیزایی که گفتبن عالیه ممنونم از راهنماییت عزیزم❤️

انتی بیوتیک برای بیماری ویروسی مناسب نیست اما‌ بقیه چیزایی که گفتبن عالیه ممنونم از راهنماییت عزیزم ...

امیدوارم زودتر خوب بشین♥️

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
وای گلوی من داره میسوزه.دیفن هیدرامین و آزیترو خوردم ولی بازم میسوزه.پسرمم خیلی مریضه.تا الان دوتا د ...

انشالله زودتر خوب بشین کرونا که تازه اومده بود می گفتن دارو نداره 😶 یه دکتر آزیترومایسین و تاوانکسو باهم برام تجویز کرد هم مریضی از حال می بردتم هم داروها حتما غذای مقوی و مایعات فراوان بخورید ♥️