2777
2789
عنوان

طلاق پدر و مادر تورو خدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 582 بازدید | 35 پست
ببین عزیزم این میشه فرار از دین ،تو دادگاه اثبات بشه حتی بچه ش هم میگیرن و خود شوهرش چون مهریه جزو د ...

114 تا سکه به پول چند میشه

تاریخی که فراموش شود محکوم به تکرار ابدی است..  تا خود را بر جامعه آمیخته کند و حق بر خود را آزاد کند)(منو تگ نکنید که عکستو بزار) 🙏🏻🗿
دادگاه بچه هارو به کی میده ؟ مامانش پرستاره به بچه هم از حقوقش بهش میرسه ؟

بچه ها پسر و دختر تا هفت سالگی با مادر بعد از هفت سالگی اگه دختر باشه نه ساله بشه خودش تعیین می‌کنه با کی بمونه پدر یا مادر ،وسر هم پانزده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مطمئنا یه چیزی پیش اومده که مادرش مشکوک شده، حتما دوستت در جریان نیست. من دارم کثافت کاری شوهرمو تحم ...

دختر بزرگش به مامانش گفته که تو به بابام محبت نکردی که تو رو طلاق میده 

قراره دختره دادگاه بگه که مامانم بابامو از خونه بیرون کرد

تاریخی که فراموش شود محکوم به تکرار ابدی است..  تا خود را بر جامعه آمیخته کند و حق بر خود را آزاد کند)(منو تگ نکنید که عکستو بزار) 🙏🏻🗿
زنه بنظرم مشکل داره یعنی چی ده دقیقه دیر کنه اقا پدر بهش شک میکنه😐 شاید دسشویی داره بازم بگه دیر کر ...

ما همه جریانو نمیدونیم، این چیزیه که بچه میبینه، احیانا انتظار ندارین که مامانه بشینه با بچهه راجع به مشکلات زناشوییشون صحبت کنه روشنش کنه

بچه ها پسر و دختر تا هفت سالگی با مادر بعد از هفت سالگی اگه دختر باشه نه ساله بشه خودش تعیین می‌کنه ...

دوستم میگه که من پیش بابام میمونم 

ولی پدره میگه که نه پیش مامانت بمون 

دختر بزرگش به مامانش گفته که تو به بابام محبت نکردی که تو رو طلاق میده  قراره دختره دادگاه بگه ...

به نظرم دخترش دخالت نکنه بهتره چون از همه جزییات رابطه پدر و مادرش خبر نداره

به نظرم دخترش دخالت نکنه بهتره چون از همه جزییات رابطه پدر و مادرش خبر نداره

البته بگم مرده میگه که طلاقت میدم فردا برو دادگاه دوستم گفت مامانم فردا میره داروخانه داد و هوار میکنه 

دوستم میگه که من پیش بابام میمونم  ولی پدره میگه که نه پیش مامانت بمون

همین حرف پدره مشکوکه که زیر سرش بلند شده میخواد بره با اون زنه بچه تو دست و پاشه. حس زنا هیچوقت دروغ نمیگه، تا مرد یه غلطی نکنه زن اینجوری شکاک نمیشه. دوستت اصل قضیه رو نمیدونه. مادرش بخاطر روحیه بچه بهش نگفته جریان چیه

دوستم میگه که من پیش بابام میمونم  ولی پدره میگه که نه پیش مامانت بمون

پیش مادر بمونه بهتره وقتی پدرش نمیخوادش بعد فردا پس فردا پدره می‌ره زن میگیره مادره دخترش رو قبول نمیکنه

پیش مادر بمونه بهتره وقتی پدرش نمیخوادش بعد فردا پس فردا پدره می‌ره زن میگیره مادره دخترش رو قبول نم ...

مطمئن باشه پدره همین الانشم دست به نقد جایگزین داره احتمالنم تو همون داروخونه کوفتی همکارشه طرف. خانوما بیخودی مشکوک نمیشن خیلی تیزتر ازین حرفان

الهی بگردم این وسط چه استرسی به اون بچه ها وارد میشه🥺

این دوستم بیخیاله میگه که طلاق بگیرن راحت میشم  عاشق باباشه 

این دوستم بیخیاله میگه که طلاق بگیرن راحت میشم  عاشق باباشه

اینجوری که تو میگی من دارم فک میکنم بیخودی جوونیمو نسوزونم، دخترمو بدم باباش جداشم. ولی چه کنم طاقت دوری از دختر کوچولومو ندارم کاش دختر من اینجوری نباشه😔