دو روز دیگه موعد پریودمه ولی یکم دل درد دارم...در حال اقدامم بنظرتون کاچی بخورم؟(زنجبیل و دارچین و زعفرون داره) خسته شدم از بس هر ماه درد کشیدم و بچه دار نشدم:( ن میتونم مسکن بخورم نه اینا رو چیکار کنم بنظرتون ؟
برای حاجتم یه حمد میخونین؟اگ خوندین لایک کنید منم میخونم ❤😔
من بینقص نیستم؛ نه!!! همیشهی خدا، پا توی لجن میگذارم و تازه وقتی به کثافت کشیده شدم میفهمم!امّا یک چیزی را خوب یاد گرفتهام، و آن این است که چطور کفشهایم را پاک کنم و به راهم ادامه بدهم...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دقیقن خودمم همینو میگم ولی سختمه هر ماه درد میکشم الکی ...تازه درست موعد پریودم پریود نمیشم قشنگ سه چهار روز بهم توهم بارداری میده و منم جون میکنم از درد بعد یهو خونریزی شروع میشه چطوری تحمل کنم اخه
برای حاجتم یه حمد میخونین؟اگ خوندین لایک کنید منم میخونم ❤😔
دقیقن خودمم همینو میگم ولی سختمه هر ماه درد میکشم الکی ...تازه درست موعد پریودم پریود نمیشم قشنگ سه ...
من چی بگم که ده روز عقب انداختم،سرماخوردم بدن درد شدید و سردرد حتی دلم نیومد قرص بخورم،دل درد پریودی هم یطرف،،بیبی زدم منفی شد دیروز پریود شدم،،فعلا نخور تحمل کن
من بینقص نیستم؛ نه!!! همیشهی خدا، پا توی لجن میگذارم و تازه وقتی به کثافت کشیده شدم میفهمم!امّا یک چیزی را خوب یاد گرفتهام، و آن این است که چطور کفشهایم را پاک کنم و به راهم ادامه بدهم...
دوسه روز ب موعد نشون میده؟ من فکر میکردم هفت روز بعد از موعد نشون بده
خاهر ن ادما باهم فرق دارن شاید لقاحت دیرتر انجام شده باشه تا دوهفته هم نشون نده.درد داری کیسه ابگرم کن و بدنتو چرب کن.تو برا من دعا کن باردارباشم منم برا تو دعا میکنم