2777
2789
عنوان

مادرابیایدبگیدبادوتابچه کوچیک چطوربه کارام برسم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1384 بازدید | 87 پست
شوهر منم درک نمیکنه و همش دعوام میکنه که کثیفی ولی مامانشو خواهراش میگن نه طبیعیه بچه کوچیک داری اصل ...

ماهم همینطوریم عزیزم ولی به خدامن تمیزم بادوتابچه فقط شوهرم خیلی حساسه دوس داره عین خونه مادرش بشه که نمیشه اخه مادرش وسواسه

پس حال منودرمک میکنین چطورمیتونی پرانرژی باشی اعصابی براتون‌مونده

راستش خیلی اذیت میشم ،بیشتر تقصیر کوچیکست که همه چیز و برای خودش میخواد،من از کار خسته نمیشم از سر و صدای اینا خسته میشم،باور کن از صبح تا شب یه ریز حرف میزنم زمان آرامشم الانه که اینا خوابن،فقط باید سحر خیز باشی ،سعی کن صبح که اینا خوابن بعضی از کارها رو انجام بدی مثلا نهار و زود بپزی،جمع و جور کنی،من بیشتر اسباب بازی هاشون و جمع کردم و چند تا دونه براشون گذاشتم ،یه بار یکی بهم قانون ده دقیقه رو یاد داد ،گفت هر کاری و که میخوای انجام بدی همون لحظه بلند شو و انجام بده مثلا نگو ظرفا رو باید بشورم پاشو و بشور ،بیشتر کارها کمتر از ده دقیقه حتی طول میکشه،حتما امتحان کن،اونا که مشغول بازی هستن چند تا کار ده دقیقه ای میشه انجام داد فرداش میبینی کارت کمتر شده،ببخشید طولانی شدا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما که خیلی خوبه چند سال پیش خاله دوستم چهار قلو پسر داشت همه رو می‌خوابند البته با کمک خانواده خودش ...

بزرگتر که شدن خونشون شده بود بازار  بعد مسابقه بینشون میزاشت هرکی مرتب کنه خلاصه جایزه داره این روال رو پیش می‌برد کمی کمک حالش بودن

بااون لجبازچیکارکردی پسرم ماروکشته فقط گریه

به معنای واقعی کلمه صبر صبر صبر...یعنی مثلا می‌گفت چاقو میگفتم نه شاید باورت نشه میتونست یکساعت جیغ بکشه و گریه کنه!!!!!من از درون خونم داشت خشک میشد حرص می‌خوردم ولی به ظاهر میگفتم اون وسیله مناسب شما نیست صدای بلند رو نمی شنوم هر موقع آروم شدی حرف می‌زنیم!!!!

الان ک حدود چهارسالشع خداروهزار مرتبه شکر خیلی بهتره چون فهمیده با جیغ و گریه به چیزی نمیرسع

عضو گروه نارنجی قد ۱۷۰ وزن اولیه ۹۳ وزن فعلی ۸۶ وزن هدف ۷۵ من میتوانم  
به معنای واقعی کلمه صبر صبر صبر...یعنی مثلا می‌گفت چاقو میگفتم نه شاید باورت نشه میتونست یکساعت جیغ ...

پسرمن سه سالشه دستش میخوره به دیوارگریه میکنه مامان جونوبیاربوس کنه دوسه ساعت ببین چی میکشم

یه سبد بزرگ بگیرین واسه اسباب بازیاشون و طی روز جمعشون نکن یه گوشه بریز وفقط یه بار جمعشون کن.. اگه اسباب بازی زیاد دارن بعضیهاشو قایم کن بعدا بهشون بده اینجوری هم خونه راحتترتمیزمیشه وهم اسباب بازی واسشون حس تازگی دارع..یه دستمال یاروفرشی کوچیک داشته باش وقتی میخان چیزی بخورن حتما روی اون بشینن یکم سخته ولی عادت میکنن.. حتما حتما خوابت رو درست کن خیلی تاثیرداره.. صبازودبیدارشون کن تا شبازود بخوابن اینجوری رنگ آرامش نسبی رو بدست میاری

من میخواستم تفاوتشون همینجوری باشه فک میکردم راحته ک خواهر

ن خواهرجانم.خسته ام خسته.البته شاید من کم طاقت شدم.نمیدونم.بعد پسر من نیمه دومیه امسال جای پیش رفت اول .کلاس اول واقعا سخته بچه ب ادم احتیاج داره.ی ایراد دیگه هم هست پسر اولم ب شدت تو کارها وابسته اس حتی غذا خوردن حتی دستشویی.اصلا پسر مستقلی نیس.