2777
2789

اگر تو یه خواب شخص مرده ای رو ببینیم کرم ها لحاف روش رو دارن میخورن تعبیر چیه 

مشکل کارهای ما اینه که برای رضای همه کار میکنیم جز خدا. شهید ابراهیم هادی🥀 دعام کردی خبرم کن  میخوام برات ذکر یونسیه بگم(ایه 87 و 88 سوره انبیا) 👋

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خواب دیدم عموم، میخاد بمیره و همش بغلش میکنیم و براش ناراحتیم

ولی هنوز نمرده، 

چن روز بعدش هم دوباره خواب دیدم که داریم با عموم میریم مسفارت 

تعبیرشون چیه؟؟ چرا اخه عموم دوبار خوابشو ببینم

خواب دیدم عموم، میخاد بمیره و همش بغلش میکنیم و براش ناراحتیم ولی هنوز نمرده،  چن روز بعدش هم ...

عموت داره یک تغییر و تحولی تو زندگیش بوجود میاد که زیاد برای شما جالب نیست حالا یا از اون شهر میخواد بره یا عروس و یا داماد میاره

عموت داره یک تغییر و تحولی تو زندگیش بوجود میاد که زیاد برای شما جالب نیست حالا یا از اون شهر میخواد ...

ممنون از نظرتتت 

عاقا من چن شب پیش خواب دیدم تویه بیمارستانم، بعد یه پسری، که بازیگر ترکی هم هست من تو بغلش بودم، سرپا بودیم، هم مدرسه ای بودیم،(توی خواب) و بعد اون منو بوسید، 

یه بار دیگه هم خواب دیدم که رفتم تو بغل یه پسری که از قضا اونم یه بازیگر ترکی هس 

و داشتم گریه میکردم و میگفتم که بزور میخان منو شوهر بدن (اون زمان خیلی تو ففشار روحی بودم و واقعا خانوادم منو میخاستن بزور شوهر بدن)  اون پسره هم میگفت که من کمکت میکنم نترس 

تویه خواب خیلی گرمایه وجودشو بخوبی حس میکردم و ارامش داشتم

تعبیرشون چی میشه باشه؟ خیلی دوس دارم بدونم 

یعنی خانوادش دارن کاری میکنن که ابروی زنده بودنش را دارن زره زره از بین میبرن

نه پول غسال رو ندادن اونم ناراضی بود  اینو چندسال پیش برا ینفر تعبیر کردم چندین بار این خواب براشون تکرار شده یود ، رفتن غسال رو  پیدا کردن پولشو دادن تا راضی شد😊

مشکل کارهای ما اینه که برای رضای همه کار میکنیم جز خدا. شهید ابراهیم هادی🥀 دعام کردی خبرم کن  میخوام برات ذکر یونسیه بگم(ایه 87 و 88 سوره انبیا) 👋