2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

براشون قرآن بخونی آروم میشی مرور نکن خاطراتو زیاد پیش خودت بگو الان تو بهشتن جاشون بهتره و خدا اینجور خواسته خدا الانم مسئولیت بچه رو دوشت گذاشته نباید با غصه بهش سخت بگذرونی عزیزم
امام علي (ع): مردم، به دولتمردان خود شبيه ترند تا به پدرانشان.[تحف العقول، ص۲۰۸]❤وقتی که دلتنگی امیدت کم نشه خدا همون لحظه دلتنگ بندشه
عزیزم خدا صبر بده، سوره ی والعصر رو زیاد بخون و به خودت و آبی که میخورید، فوت کن.
امیدوارم توی زندگیهاتون هیچ وقت مشکلی نداشته باشید، همه چیز خوب و درست و سرجاش باشه، اما اگر خدای نکرده یه وقت گره کوری خورد به زندگیتون، خدا رو قسم بدید به ناامیدی حضرت عباس.. لحظه ای که کنار نهر علقمه.. یه چشمش به مَشکی بود که دیگه آبی نداشت و چشم دیگه اش به خیمه ها بود که دیگه روی رفتن به سمت بچه ها رو نداشت.. خدایا به حقِ دست گیرِ بی دست هیچ کس رو ناامید نکن..
خدا رحمتشون کنه.میتونی بشین براشون قرآن بخون و طلب آمرزش کن. انشاا... نینیتم به سلامتی بدنیا میاد و این فرشته کوچولو مرهمی میشه رو دل داغدار این خونواده.
ما قربانی دعوای خدا و شیطان هستیم
سلام عزیزم خدا رو رحمتشون کنه ببین من خواهربزرگم ماه نهم بارداریش مادرشوهرش فوت شد اون یکی خواهرمم ماه 8 بارداریش برادر شوهرش رفت تو کما و ماه 9 بارداری فوت شد من بهت توصیه میکنم تا میتونی گریه نکن خودتو از اون فضا دور کن این ناراحتی ها روی نی نی خیلی اثر داره و ماه های اول خیلی اذیتت میکنه الان نی نی میدونه ک مامانش ناراحته و روی اونم اثر میذاره و ب دنیا ک بیاد خیلی گریه میکنه از طرفی شوهرت داغونه الان شاید نتونه نیازهاتو برآورده کنه بهتره بیشتر از مامانت یا خواهرت یا .. بخوای ک هواتو داشته باشن و بیشتر روزت رو با اونا بگذرون
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1263138 کلاس مجازی نمد دوزی
آیت الکرسی بخون، صلوات بفرست، سعی کن تا وقتی خسته خسته نشدی، نری توی رختخواب که نخوای بیدار بمونی و فکر کنی.
امیدوارم توی زندگیهاتون هیچ وقت مشکلی نداشته باشید، همه چیز خوب و درست و سرجاش باشه، اما اگر خدای نکرده یه وقت گره کوری خورد به زندگیتون، خدا رو قسم بدید به ناامیدی حضرت عباس.. لحظه ای که کنار نهر علقمه.. یه چشمش به مَشکی بود که دیگه آبی نداشت و چشم دیگه اش به خیمه ها بود که دیگه روی رفتن به سمت بچه ها رو نداشت.. خدایا به حقِ دست گیرِ بی دست هیچ کس رو ناامید نکن..
پروانه جان اینکارو با خودت نکن. پیمونه عمر اون بندگان خدا هم همونقدر بوده.ما که نمیتونیم تو کار خدا دخالت کنیم. به شوهرت هم روحیه بده.بزار تحمل این داغ براش راحت تر بشه نه اینکه خودت از همشون بدتر باشی. خدا ارحم و راحمین خودش دل بندهاشو آروم میکنه.اینقدر غصه نخور گناه داره اون بچه تو شکمت عزیز من.
ما قربانی دعوای خدا و شیطان هستیم