2777
2789
؟کلا مراقبتهای بعدش تا چند روز مهمه ؟
مجبورم تو خونه سینه خیز حرکت کنم .چون به محض اینکه پا میشم میگن ( قربونت سرپایی یه چایی بریز )
تا یه هفته اول که مراقبت واقعا لازمه بیشتر باید سر به سمت بالا باشه و اگه اکثرا درازکش باشه که چه بهتر، ولی بعدش فقط بیشتر باید مواظب باشی ضربه نخوره و به مدت طولانی سر به سمت پایین نباشه یا مثلا عینک و اینا نباشه رو بینی ، چسب هم که تا دو ماه مرتب استفاده بشه و بعد از اون فقط وقتایی که احساس میشه ورم کرده میشه چسب زد

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

عزیزم من دو هفته پیش عمل کردم.. یه هفته که کامل دراز کشیده بودم.. فقط در حد چند قدم تو خونه راه میرفتم... حموم که اصلا. . ولی بعد یه هفته گچو باز کرد.. خیلی راحت شدم. بم گفت تو آفتاب کم برو.. سرم بیشتر از ده دقیقه پایین نگه ندار.. برا صربه هم که خیلی مواظب باش

سلام من سه روز از عمل بینیم میگذره... روز برداشتن تامپون خونریزی داشتم که دکتر مجدد تامپون گذاشت برا یکی از سوراخ ها اون یکی سوراخ بینیم که تامپون نداره کاملا کیپ نمیتونم نفس بکشم آیا طبیعیه؟ و اینکه بینیم به شدت پهن شده شکل ظاهریش من بینی کشیده و باریکی داشتم... آیا حل میشه؟ 

سلام من سه روز از عمل بینیم میگذره... روز برداشتن تامپون خونریزی داشتم که دکتر مجدد تامپون گذاشت برا ...

برای من اینقدر که ورم داشت از بینی اولین انگار بزرگتر بود خوب میشه ورمش می‌خوابه کم کم نگران نباش