2777
2789
عنوان

شوهر آبانی ها بیان تو این تاپیک حرف بزنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 30821 بازدید | 51 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی شما به این خصوصیات ماه تولد اعتقاد دارین؟ اینا خیلی کلی ان و اگه همه مثل خصوصیات ماه تولدشون باشن که دنیا باید گل و بلبل باشه! اینهمه قتل و دزدی و جنایت و دعوا و  حرف درآوردن و اینا از کجا میان؟

همسر منم آبانه ...فکر کنم خصوصیات مشترکشون اینه ک زود جوش میارن ولی 3 ثانیه بعد پشیمون میشه ....انصافا مهربونم هست ....یکمم لجباز

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥

من خودم آبانیم😁😁😁

ولی مردای آبانی کلا پیش بینی نشدن

آبانی با آبانی نمیتونه بسازه من از مردای آبانی بدم‌میاد   

یه دوست پسر غیرتی بدین بهش خیانت کنم یه جوری بزنه تو دهنم پاره شه خون بیاد ازش دیه بگیرم؛میخوام دندونام رو درست کنم پول ندارم٬ بخدا مجبورم.  
منو 7 ابان هستم شوشوم ۲۴ابان. تازه هرجفتمون یه بیمارستان بدنبا اومدیم. تو یه محل زندگی میکرثیم به طو ...

وااااای همزاد جان 

منم ۷ آبانم😍

یه دوست پسر غیرتی بدین بهش خیانت کنم یه جوری بزنه تو دهنم پاره شه خون بیاد ازش دیه بگیرم؛میخوام دندونام رو درست کنم پول ندارم٬ بخدا مجبورم.  
اعتقادپیداکردم😊 من داداش و زنداداش و پسرم و دوستم و پسرش و دوتا از برادرزاده هام آبانی ان! آدمای خ ...

فک کردم همشون فروردینی و خراب کارن    ولی خدایی چقد آبانی دارین من که تا حالا از آبانی جماعت آرامش ندیدم  

😍https://app.komodaa.com/invite/460488  😍