2777
2789
عنوان

شوهر آبانی ها بیان تو این تاپیک حرف بزنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 30821 بازدید | 51 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوهرمنم5 ابانه خودم اردیبهشتم. زودجوش اما خیلی مهربون.همیشه اون منت کشی کرده. ساده است اما ادعاش میا که زرنگه.زحمت کش و کاری.پول دوست اما دست و دل باز.تاحدودی رفیق باز
زینب جان شرمنده ایم که بهای حسینی شدن ما بی حسین شدن تو بود و شرمنده تر آنکه تو بی حسین شدی و ما حسینی نشدیم
شوهر من خیلی پر محبته ولی همیشه خانوادشو به من ترجیح داده فوق العاده مامانیه چرا ته اخلاقاشون مثل هم هست نمیشه گفت کاملا متفاوت هستن همسرم ساده است ادعای زرنگی میکنه پول دوست هم هست از هر فرصتی دوست داره برای پیشرفتش استفاده کنه و اغلب نا موفق بوده تا الان که دیدم و باهاش بودم ولی از لحاظ کاری فعاله
من تقریبا با شوهرم بساز نسازم تا وقتی پیش مامانش اینا بودیم حدود سه ماه از ازدواجم پشیمون شدم انقدر که روم فشار می اورد یا اونا بهم سر میزدن و ناراحت میشدن نرم پیششون یا شوهرم خیلی میرفت خونه مامانش و تنهام میذاشت حالا که دور شدیم باز کمی بهتر شده اوضاع خدا رو شکر
عزیزم غصه نخورخوب نمیشن شوهرمن خوب نشد اصلن نمیتونم باهاش راه بیام همهذراهها هم رفتم فقط بیخیال باییدیشم پدرش اینقدردخالت میکنه که نگوالانم خداخواسته ازخانوادش دوریم ولی باباجونش کارخودشومیکنه من دیگه درحدجنون رسیدم حرفی هم بزنم اون طرف بابا وننه اش هست
خدایا بفرس صاحبمون مولامون سرورمون امام زمانم