2777
2789
عنوان

چیکار کنم بچم بیاد پایین؟

1064 بازدید | 25 پست

فردا میرم توی 39 هفته هنوز پاهاش توی حلقمه پیاده روی میکنم ورزش لگنی هم انجام میدم قرم میدم دیگه چیکار جواب میده؟ سر زایمان اولمم بچم پایین نیومد چهل هفته با فشار و بدبختی زایمان کردم

وای من سر زایمان پسرم دکترا تشویقم کردن برو طبیعی رفتم زودم زایمان کردم فاصله درد گرفتنو زایمانم ۴ساعت شد ولی واقعا دردش غیرقابل تحمله سر دخترم ناخواسته باردار شدم وفکر زایمان لرزه مینداخت به بدنم وسزارینش کردم 

برو سزارین ولی توپ پیلاتسم خوبه بشینی روش بالا پایین کنی

وای من سر زایمان پسرم دکترا تشویقم کردن برو طبیعی رفتم زودم زایمان کردم فاصله درد گرفتنو زایمانم ۴سا ...

منم 6 ساعت درد شدید کشیدم ولی از سزارین خیلی بیشتر میترسم

واقعا توپ پیلاتس انقدر جوابه؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ورزش گربه برو،خونه رو با جارو دستی کوچیکا جارو کنی مثلا میشه مثل همون،موقع نشستن روی صندلی برعکس بشین انگار که پشتی صندلی بیافته جلوت خوب خم بشی به جلو و لگنت باز بشه

از پله ها بالا پایین برو پا باز یه بار با پای چپ فقط برو بالا بیا پایین یه بار با پای راست

من دردم گرفت شروع کردم زعفرون خوردن  رحم بازمیکنه

خطرناک ترین کار خوردن زعفرونه،چون باعث خونریزی شدید و کندگی جفت میشه،لطفا اینو توصیه نکنید چون بدنا باهم فرق داره و ما نمیدونیم چه دوزی رو باید استفاده کرد ممکنه باعث عواقب جبران ناپذیر بشه

به جاش شربت خاکشیر و عسل و گلاب رو پیشنهاد بدید