2777
2789
عنوان

فقط جهت خالی شدن و همدردی:))

224 بازدید | 21 پست

اول اینکه سلام...

دوم اینکه خیلی پُرم شرمنده اگه متن طولانیه دوس ندارید نخونید::))

۱۵ سالمه و کلاس نهمم و تک فرزندم راستش از اونجایی که کسیو ندارم باهاش زیاد صحبت کنم اینجا می‌نویسم

همون طور که همتون میدونید همه‌ی مامان باباها همیشه دعواشون میشه تو خونه ولی خب تو خونه‌ی ما دعوا همیشه بود اصلا انگار اگه یه روز مامان و بابام دعوا نمیکردن روز شب نمیشد 

خلاصه ک از موقعی که کلاس سوم بودم مامان و بابام یه اختلاف شدید سر یه مسئله بینشون به وجود اومد و منه ۹ ساله هرشب شاهد کتک خوردنای‌ مامانم از زیر پتو بودم و هیچ کاری از دستم برنمیومد:)

تا اینکه فرداش با مامانم رفتیم خونه مامانبزرگمینا و لباسامونو فقط با خودمون بردیم چند روز بعد که مامانم برگشت بقیه لباسا رو بیاره میبینه که بابام قفل درو عوض کرده یعنی رسماً حتی اگه می‌خواستیم برگردیم راهی برای برگشت وجود نداشتو مارو از خونه بیرون کرد هیچی دیگه از اون موقع تا الان کلی شکایت کردن دادگاهو میرنو‌میان و من از ۱۰ سالگی پام تو دادگاه باز شدو چه صحنه هایی که نباید میدیدمو دیدم محبتا نسبت به من کم شدو از محبت پدری محروم شدم و راستش پدرم اصلا محلم نمی‌ده حتی وقتی تو دادگاه میبینتم نگامم نمیکنه از اونجایی که محبتی نمی‌دیدم(از سمت مادر فقط محبت می‌دیدم) رفتم به سمت مجازی و از اونجا هم ضربه‌ی بیش از حدی خوردم و الان تبدیل به یه دختری شدم که به زور با کسی اوکی میشه و اعتماد می‌کنه و یجورایی افسرده شدم هرشب به زور خوابم می‌بره و ترس از آینده رو دارم به هرکس هم که میگم مشکل دارم تو زندگیم میگه این چیزا عادیه ولی برا من ۱۵ ساله واقعا این چیزا عادی نیست و صبرو تحملم درحال تموم شدنه و راستش مامانم بیکاره یه نفقه‌ میگیرم از پدر ع.و.ض.یم که اونم ۹۰۰ هزارتومنه سکه های مامانمم۱۵ ماه یه بار میداد که حقوقیش کردیم شد ماهی یه میلیونو دویست  که خداوکیلی تو این زمونه با این چیزای گرون این پول خیلی کمه و راستش به هیچ‌جا نمیشه رسید:)))

خلاصه‌ی حرفم اینه که اگه میدونید نمی‌تونید آرامشو برای بچه‌اتون فراهم نکنید، بچه دار نشید اصن تا سرنوشتش مث من نشه:)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چقدر منی دختر

البته اوضاع من از لحاظ مالی بدتره

من که نه از پدر محبت دیدم نه مادر ولی خواهش میکنم قسمت میدم برای محبت سمت جنس مخالف نرو تجربه شده

پدر عشق بسوزد که در آمد پدرم 🖤🥀

عزیزم برای خوشبختیت دعا میکنم منم امشب دلم گرفته ، ارتباطتو با خدا قوی کن ، خداروزی دهنده ی ماست بقیه واسطن ... امیدوارم زندگی بهت لبخند هم بزنه

کانال جزوه آنلاین سال ۱۳۹۵ تاسیس شد .ابتدا جزوات دستنویس خودرا در کانال به فایل تبدیل و در اختیار عموم قرار میدادم .سپس جزوات دانشکده را جمع آوری و آنها رو به صورت آرشیوی با نام اساتید ارایه میکردم . مفتخرم که هم اکنون از تمام ایران برای انجام خدمات دانشجویی مثل تایپ ،مشاوره پایان نامه و تحقیق، مراجع مجازی دارم ...  جزوه های دستنویس داری ازت میخرم ...کتابهاتو پیدا نکردی به کانالم سر بزن و از ادمین بخواه تا برات پیدا کنه ... کارتایپ و ... خلاصه هرکار دانش آموزی و دانشجویی که نتونستی از پسش بر بیای کافیه یه پیام بدی... ۵نفر مستقیم و بیش از ۵۰ نفر غیر مستقیم از طریق کانال درآمد زایی دارند. قیمت ما کاملا دانشجوییه👍

اخرش بخیر میشه دختر مطمئنم :) 

‌کـاربـر sʜɪɴɪᴄʜɪ هسـدم    ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌你永远不明白,因为你不是我的地方! ‌‌ᴀʀᴍʏ.ʙʟɪɴᴋ.ᴏᴛᴀᴋᴜ  ‌ ‌       ب تــنهـایــی میـدرخـشـم .! ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌تایپ :ɪɴᴛᴊ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                              ناشناسم :   https://harfeto.timefriend.net/16726587839566
همین خودمو اضافه‌ام روزی صدبار آرزوی مرگ میکنم

خدا نکنه عزیزم بیا خونه ما هم دعوان حالا سنشون از ۵۰ بالاتره ولی بازم دعوا میکنن سر مسائل بیخود بعضی وقتا دوس دارم سرمو بکوبم ت دیوار از دستشون

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠
خیلی سخته شاید یکی حسش نکرده باشه درک نکنه به نظرم بی خیالی طی کن خودت و با چیزی که دوست داری سرگرم ...

نقاشی ،اینقد که بی‌حوصله‌امو انرژی منفی وارد بدنم شده دیگه حوصله‌ی هیچ کاری رو هم ندارم:)) 

همین خودمو اضافه‌ام روزی صدبار آرزوی مرگ میکنم

خدا نکنه ما که دونفریم بچه طلاقیم نه خونه داریم نه پول گرفتاریم خسته ایم من خودم شب و روزم گریست من به خودم امیدی ندارم ولی مطمئنم دختر موفقی میشی❤️

پدر عشق بسوزد که در آمد پدرم 🖤🥀