2777
2789

من خودم تنبلی تخمدان ندارم ولی این معجون رو شنیدم که برای خیلیا معجزه کرده،انشاالله که برای شما هم جواب بده و نی نی دار بشین یا چرخه قاعدگیتون منظم بشه💫❤️🌱

🧒🏼شازده کوچولو:پس کِی همی چی درست میشه!؟                🦊روباه:وقتی که بفهمی همه چی به خودت بستگی داره...

من دوستم تنبلی داشت با لاغر شدن خوب شد سریع باردار شد 

من خدا را در قمقمه ای آب یافتم .در عطر کوچه باغ های کودکی؛در خلوص بعضی کتابها؛حتی نزد بی دینان؛اما تقریبا هیچ گاه وی را نزد کسانی که کارشان سخن گفتن از اوست .نیافته ام .....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چه معجونی؟

من حتی هنوز نفهمیدم که تنبلی تخمدان دارم یا نه😑

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشودگاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است  گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود  این نیز بگذرد...
من دوستم تنبلی داشت با لاغر شدن خوب شد سریع باردار شد 

اره چاقی هم باعث تنبلی میشه

🧒🏼شازده کوچولو:پس کِی همی چی درست میشه!؟                🦊روباه:وقتی که بفهمی همه چی به خودت بستگی داره...
چه معجونی؟ من حتی هنوز نفهمیدم که تنبلی تخمدان دارم یا نه😑

بیا عزیزم گذاشتم عکسش رو

ممنونم🙏

علائم تنبلی تخمدان چیه؟

چجوری تشخیص میدن؟

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشودگاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است  گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود  این نیز بگذرد...
فقط با این فک نکنم بشه سبک زندگی سالم لازمه

اون که قطعا...لایف استایل درست خیلی مهمه،ولی تاثیر اینو هم خیلی شنیدم

ممنونم🙏 علائم تنبلی تخمدان چیه؟ چجوری تشخیص میدن؟

قربونت عزیزم❤️تشخیصش با پزشکه ولی فک کنم طولانی بودن سیکل قاعدگی یکی از نشونه هاش باشه