2777
2789
عنوان

دیشب تولدم بود 🥰+عکس

779 بازدید | 36 پست

امسال دومین تولدم هست که متاهل هستم 

سال پیش که اولین سال بود و کلی توقع داشتم چون سال اول هست سورپرایزم کنه 

دقیقا قبل از تولدم سال پیش همسرم یه زمین خرید که حتی پس انداز هامو ام بهش دادم و اصلا پولی نموند که حتی یه شاخه گل برام بگیره 

اما خوب منم خیلی روش فشار نیاوردم 

همسرم آدمی هست که اگر نتونه برام چیزی توی روز خاص خریداری کنه اگر درکش کنم و از نزنم سرش بعداً که شرایط اوکی بشه واقعا در حد توانش برام سنگ تموم می‌زاره 

اینم تولد امسالم 🥰🥰 البته شاید از نظر بعضی افراد این چیزی نباشه اما برای من که همسرم حقوق کارگری داره این خیلی برام با ارزش هست 

مبارکه جان دل❤️🌱

پیچیدم ب بازی اَ هرکی بگی بریدم حوصلع بحث ندآرم ولی گوش ب حرف ط میدم...🥂هر ثانیه هر لحظمی،شیرینیِ شبِ بد مزمی...🫠🫶🏻یه شب،شب تیرع انگا روح اَ تنت میرع دل از ننه بابا از رفیق حتی اَ وطنت سیرع...گرگ رو از هر طرف بخونی گرگه، همین صداقتشه ک جذابش میکنه👊🏻 تردمیله همع دنیا،نرسیدن و دوییدن واسع تغذیه مغز مریضشون همه قلبمو جوییدن:) هی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم🫠🕸خدا‌با دست آدمآ میزد تو گوشم تآ دستشون رو شه:)🫠🌱خسته ام از شما آدمآ ک همجآ همش ب ضرر همین...🫠عزیزا میرنُ ما چش دیدن همو نداریم...🫠

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اول اینکه گل خوشگلم تولدت مبارک باشه ایشالا همیشه تنت سالم باشه و دلت خوش ی دی ماهی خوشگلی خوش اومدی ب دنیا و دنیای ما رو رنگی تر کردی بعدم اینکه کنار عشقت هستی و تا ب این حد خوشبختی خیلی خیلی خیلی زیاد خوشحالم برات 

خداروشکر خیلی خوشحال شدم حس کردم منم عشقم همچین روزی و یادش بوده و برام جشن گرفته البته ک این چن سال اصلا یادش نبود و هر سری خودم یاد اوری کردم بهش ولی بازم با همه ی این تفاسیر خداروشکر بابت همه ی زیبایی های روی زمین خوشحال شدم برات بمونید واسه هم دنیاتون پرتقالی شیرین و ابدار   

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره  خداجونم خودت ساختیش از زندگیم مراقبت کنو مواظب عزیزانم باش🙏🙏🙏

مبارک باشه🥰 عزیزم🥰  من که آخر خوش شانسام تمام مناسبت‌ها رو بی پوله 😆 تنش سلامت والا پولم ...

مرسی عزیزدلم 🥰😍

ایشالا مناسبتی که در راه داری بیوفته رو پر پولی گلم 🥰🥰

زادروزت رنگین کمونی ببم🤍🫠

هر ثانیه هر لحظمی ، شیرینیِ شبِ بدمزمی♥️کارمارو بالاخره همه پس میدن ، پس وقتتو حروم تقاص پس دادنِ اونا نکن…! رو شیشه “ها” کردم نوشتم ک طبیعت هوشمنده!🌱تواین دریایِ طوفانیُ پر مـوج کشتی‌ام سوراخه انگاری…خسته ام از حرفِ الکی بدون فکر و هدف ،بدون عمل..ادعات میشع ، ولی نمیفهمی هیچ‌هم!هعی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم✨بسمه دوییدن از همع پُرم..رفیق ، ننه بابایِ منی @یکدانه_هسدم🤍