2777
2789
عنوان

بخش موبایل نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 13727 بازدید | 357 پست
سلام و احترام کاربران عزیز پاره ای مشکلات نسخه موبایل برطرف شده است. کاربران عزیزی که این مشکلات رو داشتند بررسی کنند تا به سایر مشکلات رسیدگی شود
ببخشید هرچی میل میدم اثری نداره اینجا میگم یکی به نام مامان فرفری تو اد لیست من اومده که نه حذف میشه نه اد میشه لطفا رسیدگی کنید هی درخواست دوستی دارم
کاش مستی داشت هر حرامی چون شراب، آن زمان معلوم میشد هوشیار کیست!!!!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جزیره ببخشید هرچی میل میدم اثری نداره اینجا میگم یکی به نام مامان فرفری تو اد لیست من اومده که نه حذف میشه نه اد میشه لطفا رسیدگی کنید هی درخواست دوستی دارم ___________________________ چک کنید ببینید مشکل برطرف شده یا هنوز هم این مشکل رو دارید؟
گلی من میخام اسم کاربری رو عوض کنم نمیشههههههههههههههههههههههه ___________________________________________ کاربر عزیز این نوع تغییرات را باید در تماس با ما سایت درخواست بزنید تا در اولین فرصت انجام شود در حال حاضر اسم شما به گلی تغییر یافت
کاربران عزیز مباحث مورد علاقه در نسخه موبایل قابل مشاهده است . لطفا واضح بنویسید مشکل در مباحث مورد علاقه نسخه موبایل چیست من بررسی می کنم و میدیم بخش فنی اصلاح کنند
کاربران عزیز مباحث مورد علاقه در نسخه موبایل قابل مشاهده است . لطفا واضح بنویسید مشکل در مباحث مورد علاقه نسخه موبایل چیست من بررسی می کنم و میدیم بخش فنی اصلاح کنند ___________________________________________ ذیگه از این مشخص تر تاپیکا اکثرا لوس و بی مزان واسه همین اصلا مورد علاقه نیستن، پس قابل مشاهده ام نیستن نمونش همین کامنت پیف پیف چقده لوسِه
وای خانوم تهرانی چقدر از دیدن و شاید برگشتن شما خوشحال کاش یه مدت رها نمیکردید این سایت رو که اینجوری خراب بشه و تمام خاطرات خوبمون تو اون سالها از بین بره خواهش میکنم سایت رو همونقدر که جذاب بود از نظر روابط بچه ها محتوا و ... برگردونید من قبلا تلفنی با شما صحبت کردم از قدیمیا هستم به کاربری الان نگاه نکنید ولی تماس گرفتم که بازم با شما صحبت کنم تلفنها عوض شده بود به هر صورت مشکل من حل شد ممنونم و خوشحالم که خودتون دارید نظارت میکنید و امیدوارم نی نی سایت بشه همون نی نی سایت
کاش مستی داشت هر حرامی چون شراب، آن زمان معلوم میشد هوشیار کیست!!!!
سلام چه خوب شد خانم تهرانی که هستین واما مشکل لا ینحل من ما ه هاست دارم میگم من نمیتونم وارد کلوب ها بشم میگه اشتباه است هر جا بگید گفتم بارها وبارها خواهش کردم دیگه دارم ناامید میشم شما آخرین ناجی من هستید لطفا رسیدگی کنید
ما فکر می کنیم بدترین درد , ازدست دادن کسیه که دوستش داریم!!!!! اما حقیقت اینه که:از دست دادن خودمون , واز یاد بردن اینکه کی هستیم!وچقدر ارزش داریم......گاهی وقتها خیلی دردناکتره!!!!!!
فک میکردم ب نظر کاربرا اهمیت بدین و موبایل سایت رو حذف کنید یا قدرت انتخاب بدین اما اینطور نشد!!! الان من تاپیک زدم گم شده با موبایلم هیجورم نمیتونم پیداش کنم جز با ورژن قبلی لطفا کوتاهی نکنید
خدایا شکرت
2810