2777
2789
عنوان

بخش موبایل نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 13727 بازدید | 357 پست
خیلی بد شده یه لینکی که روش کلیک میکنی میره صفحه اصلی نی نی سایت افتضاح شده اون مانیتور پایینم که میزنم صفحه قاطی پاتی باز میشه بعد وسطش مثل همین صفحه موبایله
پارچه سوزن دوزی ارزون میخوای ؟ بیا تو پیجم  ارسال از چابهار @chabaharonlineshop اینستا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستای خوبم با راه کاری که mamimostafa داده میتونید با ورژن قبلی بیاید من الان با ورژن قبلی هستم دست مامی مصطفی هم دردنکنه..
حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏
من نسخه قبلی رو میخوام چرا رومونیتور کلیک میکنم نمیشه دیگه تو گوگلم موضاعات وسرچ میکنم نی نی سایت ص نمیاد اعصابم داغون شده با این سیستم جدید
من شبیه کسی در دنیا نیستم پس زندگیم نمیتواند شبیه دیگری باشد پس میخواهم خودم باشم فقط همین
باسلام وخسته نباشید این مب نی نی سایت خیلی مشکل داره یکی ش این که مباحث مورد علاقه باز نمیشه بعد هم دیگه امضاهامون نیست بقیه روبعدا میگم
آرزودارم..... ناخواسته بدست آورید آنچه راکه بی صدا ازقلبتان گذرکرده است...... وآنگاه شگفت زده باخود بیندیشید ............ آیاکسی برای من دعا کرده بود..........!!
باسلام وخسته نباشید این مب نی نی سایت خیلی مشکل داره یکی ش این که مباحث مورد علاقه باز نمیشه بعد هم دیگه امضاهامون نیست بقیه روبعدا میگم
آرزودارم..... ناخواسته بدست آورید آنچه راکه بی صدا ازقلبتان گذرکرده است...... وآنگاه شگفت زده باخود بیندیشید ............ آیاکسی برای من دعا کرده بود..........!!