2777
2789
عنوان

بخش موبایل نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 13727 بازدید | 357 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام آقای زاهد ما با ورژن قبلی مشکلی نداشتیم وقتی میام توی قسمت موضوعات جدید دورو گذشته فقط چهار تا پنج تاپیک اول هستش ولی ورژن قبلی کل تاپیکا بود تعداد کاربرای حاضر توی تاپیک زده نمیشه بهترین قسمتش فقط جایی هست ک توی یه تاپیکی نظرها با حجم کوچیک دیده میشه
بیایید کمتر خطوط قلبمان را اشغال کنیم شاید خدا پشت خط باشد خدایا مرا به آنجایی برسان که هیچ چیز جز راضی بودن تو برایم مهم نباشد خدا جون دخترمو به خودت میسپارم حافظ خونواده ی سه نفرمون باش.
خسته نباشید. سرعتش خیلی خوبه ولی چرا تیکرهای بارداری رو نشون نمیده؟ در ضمن وقتی از Googleمطلبی رو سرچ می کنیم سایت نی نی سایت رو برای اون مطلب معرفی می کنه ولی وقتی باز می کنیم مطلب رو نمیاره و فقط صفحه اصلی رو نشون میده.
آقای زاهد من ورژن موبایلو نمیخوام امکان اومدن با لپ تاپم ندارم فقط با گوشیم میامدم سایت الان چ کنم؟!؟ من چطور ورژت قبلی رو استفاده کنم؟ یکی اینجا چرا پاسخگو نیست!!!!!!!!!
لبخند بزن بدون انتظار پاسخی از دنیا، و بدان روزی دنیا آنقدر شرمنده تو خواهد شد که بجای پاسخ به لبخندهایت به تمام سازهایت خواهد رقصید😊😊🙈❤
اقای زاهد خسته نباشید.با این نسخه موبایل مباحث مورد علاقم بتز نمیشه.در ضمن مشخص نمیشه چه کسی پستارو لایک کرده جالب نیست.تعداد کاربرا مشخص نیست.در ضمن من چندبار پیام داثم تو قسمت تماس با ما که مباحثی رو که در ان شرکت کردم حذف بشه از صفحه نی نی سایت من ولی رسیدگی نشد
زندگی خیلی خوبه.........چون که خدا تورو داده........
سلام همون قبلی بهتر بود من اصلا باگوشی که میام لییت مباحث مورد علاقم واسم باز ممیشه حتی تو قسمت تبادل نظر نمیتونم با گوشی تاپیک جدید بزنم وای قبلا میشد توروخدا همون قبلی رو بزارید
خدایا پروردگارا دستانم را رها مکن ...من برای آرامش به تو محتاجم
من با گوگل کروم - فایر فاکس - گوگل هرچی نام سایت زدم باز همین ورژن جدید میاد . هرکاری کنم وارد قبلی نمیشم. آقای زااااااهد یعنی اینقدر از ما دور هستید که صدامون به گوش شما نمیرسه لطف کنید معایب این ورژن جدید تو صفحه 6بخونید لطفااااااااا و رسیدگی کنید.
پدرم رفت و از رفتنش عجیب دلتنگم. پدرم رفت و من ماندم و یتیمی و تنهایی