2777
2789
عنوان

بخش موبایل نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 13727 بازدید | 357 پست
سلام اقای زاهد ممنون از زحماتتون ولی واقعا این نسخه موبایل بده و من دوسش ندارم کاش بشه دل بخواهی باشه هر کی نخواد همون نی نی سایت معمولی رو داشته باشه لطفا کاری کنید که با موبایل هم بشه نی نی سایت قبلی برامون باز شه ببخشیدا خیلی بده نسخه موبایل

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اقای زاهد عزیز مشکل منم مثل دوستان هست مباحث مورد علاقه و تبادل نظر و تاریخ عضویتها.. لطفا لطفاا رسیدگی کنید٬ انتخابی بذارین برامون تا بادهر کدوم از نسخه ها ک خواستیم وارد سایت بشیم ما با سرعت پایین سایت باز هم وارد میشیدیم ولی با این‌نسخه همه چی بهم‌ریخته متاسفانه
سلام.ممنون ولی من مثلا دهرم تو جسنجو دنباله به تاپیکی میگردم بدمیگرده صفحه اول و جستجو نمیکنه.صمنا در قسمن نی نی سایت من هم صفحه مباحث مورد علاقه رو نمیاره و برمیگرده صفحه اول سایت
لطفا بیایید به دوستم مشاوره بدید که چطور با این شوهرش که همه سیاستهای زنان رو بلده رفتار کنهhttp://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1088791&PageNumber=3[smiley]s/sm_31.gif[/smiley]
خدایا تو برای من همان کاری را بکن که در لیاقت تو و پادشاهی تو است، نه آنی که در لیاقت من باشد......................دیگه تصمیم گرفتم از این به بعد شاااااااااااد باشم بیخیال همه چیز و همه کس[smiley]s/sm_63.gif[/smiley][smiley]s/sm_04.gif[/smiley]
منم تو نظرات گفتم خوبه اما حالا میبینم خوب نیست خوبیش به اینه کهنمیخوتد همش بری سمت راستو چپ اما بدیشم به اینه که پیام نمیشه بفرستی وقتی یه لینک میاد نمیشه لینکو باز کنی مباحث موردعلاقه نمیشه باز کنی پیغامم که نتونستم بدم به دوستم و از همه مهمتر که بر نمیگرده به ورژن قبلی
تا خدا هست هرگز دلی تنها نیست اسیر لطف خدا باش که بی خدا زندگی زیبا نیست