2777
2789
عنوان

بخش موبایل نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 13727 بازدید | 357 پست
آقای زاهد فقط یه مساله ای که در مورد ورژن فعلی نینی سایت یادم اومد اینه که من امکان حذف درخواست های دوستی که نمیشناسم رو ندارم شاید 7و8 تا درخواست دوستی دارم ولی انگار فقط باید درخواست دوستی رو قبول کرد و هر پقدر ریجکت میکنم باز هم تو لیست هستن نمیدونم بقیه هم این مشکل رو دارن یا نه اگه امکان داره رسیدگی کنین ممنون

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام وقتتون بخیر جناب زاهد وقتی درخواست وقبول میکنیم بعد حذفشون میکنیم - اون کاربر باز میتونه پیام بده فقط از لیست دوستان ما حذف میشه.
درپیشگاه خـدای من هــیچ آرزویی محال نیست.
مساله بعدی هم تاپیک های تبلیغاتی یا درخواست های کمک حالا به نوعی مالی یا اجناس مورد نیاز بعضی کار برهاست دیده شده روزی 20 تا تاپیک میزنن . بعضی خانم ها هم که اعتراض میکنن سریع یه تاپیک دیگه میزنن و اون رو پاک میکنن اگر امکان ایجاد محدودیت تو تعداد تاپیک ها بود مثلا روزی دو تا یا اگه با رد کردن گزارش برای تاپیک و رسیدن این گزارش ها به تعدادی مشخص تا مدتی اون کاربر دیگه نمیتونست تاپیک بزنه شاید این مشکلات به وجود نمیومد
سلام آقای زاهد واقعا کار خوبی کردین این بخش و اضافه کردین به جز موبایلدارا بقیه هم میتونن از این قسمت با کامپیوتر وارد بشن آخه اکثرا اینترنتامون نفتیه با این همه تبلیغات زود تموم میشه حجممون
برای دوستانی که روی تبلت یا موبایل می خواهند با نسخه عادی سایت را ببینند. تشریف برند پایین صفحه کنار باکس جستجو یک شکل مانیتور هست. روی مانیتور کلیک کنید نسخه عادی نمایش داده می شود
به افتاب سلامی دوباره خواهم کرد . . .        toto.ir
مشکل رفرش و نی نی سایت من بزودی توسط همکاران بخش فنی اضافه میشه. ولی انصافا نسخه سبکی هست. و تیم فنی برای این بخش زحمت کشیده اند. دستشون درد نکنه.
به افتاب سلامی دوباره خواهم کرد . . .        toto.ir
ممنون از اینکه نسخه موبایل رو طراحی کردید .دسترسی به مطالب خیلی آسونتر شده یکی دیگه اینکه لازم نیست تو ال سی دی کوچیکه گوشیم زوم کنم
███ دنیای گیفت و یادبود ███ سایت گیفت یاد : http://giftyad.ir/ تاپیک سنجاق دار : http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1081552
2810