2777
2789
عنوان

سیاست و راهکار برای زوج‌های عزیز

| مشاهده متن کامل بحث + 110787 بازدید | 1735 پست

سلام به عزیز دلم معصومه جان 😍

خوبی گلم 

عزیزم میتونی در مورد همسرداری بیشتر صحبت کنی بیشتر نیازمندیم 😄

حالا اونایی که ازدواج نکردن امیدوارم اشتباهای ما رو تکرار نکنن 

ولی مایی که بدون سیاست پیش رفتیم همه حرمت و ها احترام شکسته شده دیگه چیزی وسط نمونده رو چه کنیم ؟😟😣

چیکار کنیم این بد دهنی و بد بیراه گفتن به هفت پشتمون کمتر بشه واقعا آدم خسته میشه 

سلام عزیز دلم ❤️ شب قشنگت بخیر باشه عزیزم راستش اول پست که از پیشرفهاتون که گفتی چقدر کیف کردم و بهت ...

ممنونم از جواب کاملتون...خداروشکر خودمم فهمیدم ک دارم اشتباه میکنم و با شما هم اشنا شدم که خیلی چیزا رو ازتون یادگرفتم.. از این بعد تمام تلاشم رو میکنم که قدر زحمت های همسرم و پول هایی ک به سختی درمیاره رو بیشتر بدونم..شما پنجره جدیدی از زندگی رو ب روم باز کردین هزاران بار ازتون ممنونم..

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ممنونم از جواب کاملتون...خداروشکر خودمم فهمیدم ک دارم اشتباه میکنم و با شما هم اشنا شدم که خیلی چیزا ...

قربونت برم عزیزم ♥️ بهت افتخار میکنم 😍 

آفرین بهت که میخوای تغییر کنی 

انشالله اینجا شاهده پیشرفت های بزرگ و کوچیکت بشم 👌

سلام به عزیز دلم معصومه جان 😍خوبی گلم عزیزم میتونی در مورد همسرداری بیشتر صحبت کنی بیشتر نیازمندیم ...

سلام عزیز دلم ❤️ 

خوبم به خوبیت عزیزم 

پست هامو بادقت بخونی 

از همسرداری هم می‌نویسم 

هم امروز پست گذاشتم ..هم دیشب ...که نصف بیشتر مطلب از همسرداری و عشق به زندگی بود 

حتما بخون ...

سلام معصومه جان خوبین عزیزم 

زندگی من کلی تغییر مثبت داشته خداروشکر از وقتی با شما آشنا شدم عزیزم. همین که بی دریغ به ما رسم و رسوم پس انداز و پیشرفت رو آموزش میدی خدا هزار برابر انرژیشو برگردونه تو زندگیت عزیزم 

قربونت برم عزیزم ♥️ بهت افتخار میکنم 😍 آفرین بهت که میخوای تغییر کنی انشالله اینجا شاهده پیشرفت های ...

عزیزدلمی...خداروشکر میکنم ک با شما آشنا شدم.ک علاوه بر مدیریت اقتصادی  چیزای زیادی درباره همسرداری ازتون یاد گرفتم..راستش همیشه نکات منفی همسرم رو میدیدم همیشه با مردای دیگه مقایسش میکردم..هیچ وقت نه زحمت هاش ب چشمم میومد نه خوبی هاش..چند تا خصوصیت بد داره ک تو این هفت سال فقط ب اونا توجه میکردم.همیشه تو دعوا  شوهر خواهرشو تو سرش میزدم ک ببین چ صبوره ببین از سر خواهرت زیاده وهزار تا حرف دیگه کل زندگیم شده بود مقایسه...همین مقایسه نمیزاشت از زندگیم لذت ببرم همیشه رفتار و اخلاق شوهر خواهرشوهرم یا شوهر خواهر خودمم جلو چشمام بود ک چرا شوهر من ب خوبی شوهر اونا نیست..الان فهمیدم اشتباه کردم شوهر من خوبی های زیادی داره  ک باید ب جای زوم کردن رو بدیهاش ب خوبی هاش توجه کنم..معصومه جون هدفای زیادی دارم چ تو همسر داری چ تو امور مالی چ تو تغییر اخلاق و رفتار خودم ک همه رو باید ب نوبت انجام بدم و از شما هم کمک میخوام تا خودمو تغییر بدم و اون چیزی ک دوس دارم بشم

سلام عزیز دلم ❤️ خدارو شکر که بالاخره همسرتون راضی شده ماهانه بهتون خرجی خونه رو بده خیلی خوشحال شدم ...

سلام عزیزم 

من یک ماه خرج خونه رو نوشتم خرج خوراک گوشت لباس کلاس آموزشی میوه و آجیل گوشت وغذای بیرون داروومکمل حدودا بیست و سه تومن شده که من از همسرم خواستم بیست تومن به من بده تا بااین خرج خونه رو ببندم من حس میکنم با ۱۵ هم میشه بست وپنج تومن پس انداز کرد 

حالا من باکس بندی بلد نیستم میخواستم ببینم باید برای هر قسمت کارت بانکی جدا داشته باشم مثلاً ماهی بیست ریخت به حسابم هومن موقع دو میلیون بزنم به کارت لباس وهمینجور بین باکسهای دیگه؟

چطور باید هدف گزاری کنم برای چیزهای بزرگتر 

چطوری بنویسم روزانه باشه هدف گزاری؟

اگر لطف کنید عکس از یه صفحه دفتر هدف گزاریتون بدین ممنون میشم 

من چطور شروع کنم به نوشتن؟

سلام عزیزم من یک ماه خرج خونه رو نوشتم خرج خوراک گوشت لباس کلاس آموزشی میوه و آجیل گوشت وغذای بیرون ...

سلام به روی ماهت عزیزم ❤️ 

من دفتر هدف گزاری ندارم عزیزم 

آخر سال برای ورود سال جدید هدف هایی که در نظر دارم که  برسم بهش در سال جدید 

اونارو مینویسم روی برگه ی کاغذ 

مثلا دویست گرم طلا ...مثلا خرید ماشین ...مثلا کابینت سازی آشپزخونه و ....

میذارم لای قرآن ...میمونه تا آخر سال همون لای قرآن 

باز نمیکنم ....بعد آخر سال ...آخرین روزا باز میکنم 

ببینم به کدوم هدف هام رسیدم 

کدوم ها رو نتونستم ...که باز دوباره می‌ره واسه سال پیش رو 

.هدف گزاری رو اینطوری می‌نویسم 

ولی خواسته های کوچیک مثلا خرید یه جفت کفش 

یا یه بلوز ...یا مثلا قابلمه برای آشپزخونه 

اینارو تو سر رسیدم مینویسم ...هر وقت دستم پول اومد کم کم میگیرم و هر کدوم تیک خورد خط میزنم 

اینطوری عزیزم 

میتونی عزیزم ب لو بانک رو باز کنی ..ایتنترنی 

تا ده تا باکس میتونی باز کنی 

بدون کارت مزد ...واریز می‌کنی به باکس های جدا ..جدا 

مثلا باکس قرو و فر 

باکس پوشاک 

باکس لوازم خونه 

باکس مخارج زندگی 

باکس قرعه و اقساط 

و الی آخر 

اینطوری کنی بهتر از اینکه پنج شش تا کارت جدا داشته باشی 

عزیزم ❤️ 

سلام معصومه جان خوبین عزیزم زندگی من کلی تغییر مثبت داشته خداروشکر از وقتی با شما آشنا شدم عزیزم. هم ...

سلام عزیز دلم ❤️ 

قربونت برم هستم شکر عزیزم بهتر از این نمیشه 😍 

خدارو شکر فدات شم خیلی خوشحال هستم میتونم کمک حالی باشم برای دوستانم 

میدونی که بهت افتخار میکنم 😍 بابت این تغییری که کردی 

آفرین بهت واقعا 👏👏👏