خب و اما روزِ بدون خرج
شبش که اینجا یه هویی مطرح کردم
دقیق حضور ذهن نداشتم که چی دارم و چی ندارم 😄
شب رو خوابیدیم و صبح زود قبل خانواده بیدار شدم
که صبحانه رو زود آماده کنم تا همسرم وقت داروهاش که میشه ناشتا نباشه ♥️
زود زیر سماور رو زیاد کردم
یه چند تایی نون خیس کردم ....به خاطر همسرم چند روز پیش نان اسکو گرفتم که مقوی باشه ...خوب برای همسرم که ضعیف شده خوبه ♥️
از اون چند تایی قشنگ خیس دادم
بعد روش رو پوشوندم که نرم بشه
بلند شدم یخچال رو باز کردم ...دیدم یخچال تقریبا خالی
پنج شنبه ها که روز خرید من ....اون روز رو هم چالش بدونِ خرج داشتم
یه نگاه انداختم دیدم نصف خامه ی پنیری دارم
و نصف کره دارم ...
گفتم این کی رو میخواد سیر کنه ؟😕
گفتم معصومه یاالله ...خودت به بچه های تاپیک میگی
هنر اونی نیست که تو از یخچال پر بدون خرج بوده باشی 😃🤭
هنر اینکه از کمترین چیزها بهترین ایده هارو به خرج بدی
خلاق باشی 😍
بالاخره با یه لحظه فکر
گفتم یافتم 😍یه استکان زود عدس گذاشتم
گفتم عدسی میذارم برای صبحانه هم مقوی هم خوشمزه
زود یه دونه پیاز تفت دادم با سیب زمینی خورد شده
یه صبحونه ی مقوی درست کردم
چایی رو دم کردم اهل خانه رو بیدار کردم 😍♥️
قشنگ نون هارو تا زدم که مرتب و منظم باشه
حیف و میل نشه سر سفره 😊
رسید به ناهار ...از شبش برانی کدو رو داشتیم
همون رو گرم کردیم خوردیم و هزینه نداشتیم
شب شام رو یه نگاه به لیست انداختم دیدم قرمه سبزی
ولی نه لوبیا چیتی بود نه گوشت 😕
این چند وقته که همسرم مریض شده ودایم مهمون دارم
خونه و کابینت ها خالی شده
انشالله چک مینویسم فردا پس فردا میرم حبوبات رو شارژ میکنم
برادر شوهرم چند روز پیش زنک زده بود که هستین گوسفند ببریم ...گفتم آره هستیم
به خاطر همون هزینه ی گوشت رو نگه داشتم
پول گوشت رو بدم به برادر شوهرم ...گفت یک سومش رو باید نقدی بدیم
گفتم چیکار کنم چیکار نکنم ..؟
دختر کوچیکم هم هی اصرار میکرد که من قرمه سبزی میخوام ...مامان شام قرمه سبزی بذار ❤️
یه نگاه به فریز انداختم دیدم یه بسته لوبیا چشم بلبلی دارم که چند ماه پیش خیس کرده بودم گذاشته بودم
فریزر برای آش آبغوره 😍
گفتم الان وقتش که بذارم بپزه برای شام ...قرمه سبزی با لوبیا چشم بلبلی بذارم
برنج رو خیس کردم از بعد از ظهر
لوبیا رو زود بار گذاشتم.
قرمه سبزی رو از ساعت چهار بعد از ظهر گذاشتم تا شب که خوب جا بیوفته ...برای اینکه طعمش خوب باشه ...از عصاره ی گوشت استفاده کردم 🙂
روغن هم بهش از عصاره ی قلم که در آورده بودم تابستان واسه فریزر از اون زدم ...که فوق العاده خوشمزه کرده بود غذا رو
روشش رو هم که بلد هستین چطور در میارن ؟قلم رو بذارین بپزه از شب تا صبح...قشنک که پخت
بذارین خنک بشه ....بعد استخوان هایش رو در بیارین
از صافی رد کنید ...مخلفاتش رو نوش جان کنید یه وعده
انقدرررر خوشمزه است که حد نداره 😋😋😋
خود عصاره ی قلم رو هم بذارین یخچال چند ساعتی بمونه
بعد که یخ بست ...روغن روش که جامد شده ...قشنگ جمع کنید مرتب
من اونو جمع میکنم ...می ریزم قشنگ و مرتب به شیشه
می ذارم فریزر ...
برای آش و برای یتیم چه و برای خورشت ها .. از اون دو قاشق میزنم ....خیلی خوشمزه میشه 😋گوشت هم نباشه غذات خوشمزه است
عصاره اش رو هم دو ملاقه ...دو ملاقه میریزم
به پلاستیک . بسته بندی میکنم
اگه گوشت نبود تو خونه میریزم به خورشت ها
برای آش ها و ....
اینم از چالش بدون خرج من که ..دویست تومن شد پس انداز من