2777
2789
عنوان

سیاست و راهکار برای زوج‌های عزیز

| مشاهده متن کامل بحث + 109586 بازدید | 1697 پست
می دونی چرا عزیزم  چون اونقدر بهش کمک کردی ،پول دادی براش عادی شده 👌

آره گلم میدونم چندسال روشموعوض کردم پول مخفی دارم ولی مشکل همسرخان هستن که منبع  درآمد درستی نداره وتن به هرکاری نمیده درشان خودش نمیدونه، ازهر روشی واردشد متاسفانه قادربه تغییرش نبودم وسرسخته سرتصمیمشه، منم حقیقتا سختمه بخاطربچه هام مجبورم بعضی پولا رو روکنم، جای بحث زیادداره مشکل من

فعلا کمک به دوستان بکن، انشالله من سرفرصت زحمتت میدم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آره گلم میدونم چندسال روشموعوض کردم پول مخفی دارم ولی مشکل همسرخان هستن که منبع  درآمد درستی ند ...

اشکال نداره عزیزم تو هم دوست با ارزش خودمی مثل بقیه 

هر وقت خواستی بنویس یه راحلی میدیم بهت 

آفرین که پس انداز خودتو داری 👌

بهترین کار ممکن رو میکنی

اشکال نداره عزیزم تو هم دوست با ارزش خودمی مثل بقیه  هر وقت خواستی بنویس یه راحلی میدیم بهت&nb ...

سلام معصومه شیطون بلا باهات قهرم نگفتی تاپیک زدی😑😑😑😑

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 
میشه یکم از خلقیاتش بگی البته اگه یاداوریش اذیتت میکنه اصرار ندارم بگی 

زود از کوره در میرفت سر چیزهای جزئی و الکی

مثلا چرا من ساعت یازده صبح پیتزا میخوردم

دهنشو وا میکرد و فحش میداد

یا اینکه میخواست همه چی در حد کمال عالی باشه ، اگه نبود نمی تونست تحمل کنه و دعوا راه مینداخت با من یا با مامانش

البته مامانشم مقصر بود که لوس بارش آورده بود بعدشم توی زندگی مشترک و سر چیزهایی که بهش ربطی نداشت دخالت میکرد 

از اون طرفم پسرش بهش وابسته بود 

وقتی خواسته نامعقولی داشت یا من به هر دلیل نمیخواستم میرفت به مامانش چقلی میکرد 

البته چون دروغگو بود به نفع خودش واقعیتو عوض میکرد

مامانشم پشت سرم حرف میزد یا جلوی رو متلکم میگفت و فتنه گری میکرد

سلام معصومه شیطون بلا باهات قهرم نگفتی تاپیک زدی😑😑😑😑

ای جانم عزیززززم 😘🥰

والله اینم به زور دوستان باز کردم بلد نبودم که 😁

داشتم به دوستان جواب میدادم 

خودم هم لینک رو هنوز فرصت نشده پیدا کنم بذارم اونرر

زود از کوره در میرفت سر چیزهای جزئی و الکی مثلا چرا من ساعت یازده صبح پیتزا میخوردم  دهنشو وا ...

چه عوضی بوده پس من شوهرم هیچ کدوم از این اخلاقارو نداره ولی تا میخوام باخانوادش خوب شم شورشو در میاره یعنی میچسبه به اونا خودمو ول میکنه البته عجوزه گری های ننش هم بی تاثیر نیست

⚘⚘ خواهش میکنم برای حاجتم یه صلوات بفرستید ممنونم.⚘⚘

معصومه جون دستم به دامنت😁

من خودم شاغل بودم و هیچوقت پول تو جیبی از شوهرم نمیگرفتم تازه تو خرج زندگی هم کمک میکردم. 

حالا چندماهه خونه نشین شدم. بنظرت چجوری شوهرمو راضی کنم بهم پول ماهانه بده یا راحت برام خرید کنه؟؟. هرچی میخرم یه غری میزنه و اینجوری نیست که راحت خرید کنه برام باید چندین بار بگم

و یه چیز دیگه پولم بهم نمیده میگم ندارم و از این حرفا. بهانش هم اینه هرچی خواستی خودم میخرم

اینقدر بدم میاد عکس پروفایلمو کپی میکنید😒
چه عوضی بوده پس من شوهرم هیچ کدوم از این اخلاقارو نداره ولی تا میخوام باخانوادش خوب شم شورشو در میار ...

مادرش عصبی بود در حدی که با مشاور دعوا کرد و بعدش مشاور بهم گفت این اصلن منطق نداره و برو طلاق بگیر 

یعنی اصلن قبول نداشت که کارها و حرفهاش دخالت کردنه

پسرشم قرص اعصاب نمیخورد و قبول نمیکرد مشکلاتش را

مشاور هم گفت این به درد زندگی مشترک نمیخوره

اونها مشکلات روانی شون زیاد بود 

واااا حرفش  بی ربط که حالا شاید اعصبانی اونطوری میگه  تو بهش یکی دوروز پیام نده ببین چیه ...

خب اون الان میدونه روشنه ولی خب من دلم می خواد به خواهر شوهرم زنگ بزنم گوشی بده به شوهرم ولی باز دو دلم نمیدونم چه کنم؟؟؟ 

«تُـ♥️ـــــــﮩﮩ٨ﮩــــﮩ٨ﮩﮩــــــ♥️و» هَمون پادشاهی کِ قَــــــــــﮩﮩ٨ﮩ💛ـﮩ٨ﮩﮩــــــلمروش قلب منع ️  بعد من ܣࡅ࡙ܟ݆ߺࡏࡑ ࡅߺ߳ܭܝ‌ߊ‌ܝ ܩࡍ߭ ࡅ࠭ܟ߭ߺࡐ‌ߊ‌ܣܠ ࡄ݅ܝܠ🖖🏾 . مــث ما ت دنــیا لعنتی کمه.. ••══✿✿✿══•• 🔗🤍🙂️. . یکی نوشت) : یکی خوند) : یکی مرد) : یکی موند) : من می نویسم) : توبخون) : من میمیرم) : توبمون ~ 🖤) :️   عزیزان میشه یه صلوات بفرستید خوشبخت بشم خوشبخت هستم می خوام با دعای شما عزیزان خوشبخت تر بشم🫀❤
منم بعضی وقتا خیلی بی سیاستم زود از شوهرم ناراحت میشم عصبانیتمو جلو خانواده شوهرم بروز میدم و باشوهر ...

عزیز دلم این کارت اشتباه 👌

مخصوصا جلوی خانواده همسر 

سعی کن دشمن شاد نکنی گلم ❤️

حرف تو خونه همه هست اگه یکی بگه زندگی ما گل و بلبل باور نکن 

همه تو زندگیا بالاخره سختیایی داره ،حرفهایی تو زندگیش پیش میاد که از همدیکه می رنجن 

ولی مهم اون لحظه است که مدیریت کنی نذاری حرف کش پیدا کنه 

یادت باشه در زندگی ،ارزش ارزش میاره ،احترام ،احترام میاره 

جواب دورت بگردم الهی 😍 دور از حضور ،دور از جون غلط می‌کنی نیست 😀

به جاش قشنگ وقتی رفتی طرفهای همسرت 

قشنگ با همسرت با مهربانی و ملایمت حرف بزن با خودتون قول و قرار بذارین هر حرفی بینمون بود 

از این چهار دیواری به بیرون درز نمیکنه 

وقتی رفتی خونه اشون قشنگ به خودت برس به بچه هاتون برسین 😍🥰

تو چشم باشین ،خوشگل و خوشمل برین خونه اشون 

فردا نگن برای پسرم لایق نیستی 

سعی کن یه سر و گردن از همه اشون بالاتر باشی 

و جلوی اونا به همسرت احترام بذاری 

همون‌طور که دوست داری با تو رفتار بشه دوست عزیزم 

همون طور هم با همسرت رفتار کن 

وسعی کن حرفی کوچکترین اطلاعاتی از زندگیت به دیگرون ندی 

حتی خانواده خودت

در کل می‌خوام بگم مرموز باش 😀
(همسرتو پادشاه خونت کن بذار تورو تاج روی سرش کنه )

چرا پشتتو بکن به شوهرت نمک بریز تو غذا

چون مرداممکنه بگن تومصرف موادغذایی ولخرجی یازیاداستفاده میکنی

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖