2777
2789
عنوان

بارداری دو قلویی از طریق طب سنتی ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 57972 بازدید | 31 پست
همه داروهای میتی گیاهی هست و خیلی موثر
خدایا سپاسگزارم که من آهنربای جذب ثروت و برکت و سلامتی و خوش شانسی و زیبایی و مهربانی و احترام و دوستی و آشتی و صلح و آرامش و آسایش و خوشبختی و موفقیت هستم . خدایا شکرت .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم بیا تاپیک میتی با حلوای میتی خیلیا دوقلو باردار شدن
خدایا سپاسگزارم که من آهنربای جذب ثروت و برکت و سلامتی و خوش شانسی و زیبایی و مهربانی و احترام و دوستی و آشتی و صلح و آرامش و آسایش و خوشبختی و موفقیت هستم . خدایا شکرت .
عزیزم آدرس تاپیکش اینه بیا هرسوالی داری از خودش بپرس http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=570766&PageNumber=1
من نی نی ندارم ولی با خواهرم و برادرم سه قلو هستیم و خیلی با خواهرم شباهت دارم..دنیای چند قلویی خیلی خوبه...بهترین دنیاست...دوستای گلم به سایت دکتر سوشا هم سر بزنید..مطالب مفیدی داره. مطالب زیادی در مورد تناسب اندام و توصیه های سلامتی گذاشتن داخلش توصیه میکنم اونجارو هم یه نگاه بندازید. لینک سایت: www.drsosha.com www.drsosha.com
دچ قلویی ارثی یا با دارو میشه دوقلوهای ناهمسان اما همسان کملا اتفاقیه به ارث ربطی نداره اما هنوز علم نمیدونه چرا دو قلو های همسان و یا ناهمسان البته به روش طبیعی و بدون دارو بوجود میاد
سلام دکتر به من میگه چون سنت بالاست ووقت نداری ای وی اف کنی بهتر. من به دکتر گفتم تا چند ماه دیگ باز به من قرص بده اگر ند بعد برم ای وی اف . خیلیی میترسم ای و اف کنم .ما خودمون ارث دوقلو زایی هم دارم و بسیار علاقمند به دوقلو هستم . از یک طرف میترسم یه چیز به زور از خدا بخوام
خداوندا پناهم باش .بهترین را نصیبم کن
بیتا جان چرا این ادرسی که گذاشتی تعطیله 

نمیدونم چرا  تاپیک  ش  تعطیل شده ?

برو  از خود کاربر   میتی سوال کن 

بیتا جان چرا این ادرسی که گذاشتی تعطیله 

Maminaz.miti

پیج اینستاگرامشه

عزیزم آدرس تاپیکش اینه بیا هرسوالی داری از خودش بپرس https://www.ninisite.com/discussion/thread.asp? ...

عزیزم تاپیک تعطیل شده میشه دستور حلوارو به منم بگید 

منم عاشق دوقلو ام .چندماه هم امپول و قرص کردم اما بارداریم پوچ بود متاسفانه

2810