2777
2789
من 10ماه رژیم گرفتم زیر نظر متخصص، خودمو شوهرم، شوهرم آزمایشش نرمال بود، لبنیات نخوردم وخیلی چیزا دیگه نخوردم، گرمیجات کاسنی هرشب خودم وشوهرم خوردیم چایی نبات زعفران دارچین، شستشو با جوش شیرین، دارو آمپول آزاد سازی تخمک، اقدام تو روز تخمک گذاری، اقدام سجده ای، نذرسم محمد، کارهای مذهبی، اگه بخوام بگم چ کارایی کردم باید یه دفتر بنویسم، تو 5مین ماه اقدام باردار شدم و الان یه دختر دارم، بچه دومم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دکترا هم همین چیرا رو میگن و حتی دکترا هم اطمینان صددرصد نمیدن.فقط احتمالشو بالا میبرن
خداجونم ٧ماه منتظرم گذاشت تا فندقمم مثل خودم ته تغاريش بشه 😍😍😍😍                           اسفندى که باشى میشى ته تغارى خدااااااااااااا😍😍😍
اکلیل کاسنی سردیه.زن نباید بخوره فقط مرد باید بخوره چون هورمون های مردانه رو قوی میکنه
خداجونم ٧ماه منتظرم گذاشت تا فندقمم مثل خودم ته تغاريش بشه 😍😍😍😍                           اسفندى که باشى میشى ته تغارى خدااااااااااااا😍😍😍
آفتاب جون من خیلیا رو دیدم که با رژیم بچشونو تعیین جنسیت کردن و درست بود.تقویم چینی بارداری هم 90درصد جواب میده اگه کنار رزیم غذایی اونوهم داشته باشی خیلی خوبه
آره آفتاب جون همش همیناست.پیش هرکی بری همینارو میگه.من خیلی تحقیق کردم چون منوهمسرم هردوتامون پسر خیلی دوس داریم
عزیزم عرق کاسنی سرده، من جوشونده ریشه کاسنی مصرف کردیم ک گرمه، امپول ک چیزی توش نیس برا جنسیت، فقط تخمک رو ازاد میکنه، ک من با سونو واژینال روز تخمک رو فهمیدم و اقدام کردم، اگه ب این چیزا بود باید بچه من حتما پسر میشد از بس گرمی خوردم و کارای دیگه، فقط دست خداست ، من حالا روزی هزار بارخدا رو شکر میکنم بخاطر وجود دخترم ک سالمه فقط ناراحت اینم ک اینهمه وقت گذاشتم و هزینه کردم، تاخدا نخواد برگی از درخت نمیفته
شکمتم ببند همیشه.سعی کن رحمتو گرم نگه داری
اکلیل میگن اگه موقع نزدیکی خیلی استرس داشته باشی واسه جنسیت بچه بچه دختر میشه.شاید توهم اینجوری شدی.واسه همینه که اکثرا رزیم واسه دختردارشدن بهتر جواب میده تا پسر
2810