2777
2789
عنوان

کارتون های مورد علاقه تون چیه؟🥺🤩

411 بازدید | 96 پست

بلفی و لی لی پیت،🤩

چوبین،❤️

جودی ابوت،❤️😍

دختر مهربون، ممول،❤️🤩

النگ دولنگ،♥️

چاق و لاغر،♥️

خرس های مهربون،❤️

ایکیو سان❤️

کله پدر هر چی آدم بیخیال و‌ بی توجه ر........😎🙄

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803

خرس های مهربون

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌                                                            
2804

از سال ۸۹ تلویزیون ندیدم یادم نیست😅

لطفا اگه شعور حرف زدن ندارید ریپلای نکنید 🙏 کارآموز وکالت هستم . گاهی وقتا واسه یه سوال مذهبی میام نی نی سایت . خیلی وقته که نبودم ، اومدم دیدم جو سایت خیلی خاله زنکی و سطح پایین شده 🙄🤨 خلاصه که وقت و عمرتون رو اینجا هدر ندید اینجا خیلی سمی شده🤮
2805
2801