2777
2789
سلام مهروز جون،نگران نباش منم ماه اول دقیقا حال تو رو داشتم و خیلی ناراحت بودم.من شیرم کم بودو نخواستم بهش شیر خشک بدم برا همین یه مدت کپسول شیرافزا خوردم و خدا رو شکر شیرم زیاد شد.البته هنوزم شیرم آبکیه و چرب نشده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میترا جون درست میگى با وجود نى نى من که فرصت نمیکنم سرمو بخارونم زمانى هم تو سایت میام یا خوابه ویا یه کار که یکى از این ماماناى نى نى سایتى یادم داد میزارم بچرو رو پام و اونوقت ارو میگیره بعدش میتونم کارایی که میشه نشسته انجام داد رو انجام بدم
خدایا از اینکه به من یه شوالیه وا نشا الله یه پرنسس هدیه بخشیدى با تمام وجود سپاسگزارم
یکى دیگه از مشکلاتى که تو این ایام عید نى نى من پیدا کرد این بود که چون پیش مامانم بودم ودخترم یه لحظه زمین گذاشته نمیشد وهمش بغل بود حسابى بغلى شده واین عادتش هم دمار از روزگارم در اورده خیلیها میگن بزار گریه کنه وبغلش نکن به نظرتون این کار رو بکنم ؟؟؟
خدایا از اینکه به من یه شوالیه وا نشا الله یه پرنسس هدیه بخشیدى با تمام وجود سپاسگزارم
راستى میترا جون این کپسولى که گفتى اسم خاصى داره. ؟؟همه داروخانه ها دارند؟؟من یه پودر خارجى به نام گالوکتژن میخورم وبعدم نمیدونم شیرم کافى هست یا نه ؟؟چون دخترم نق زدنهاش از گرسنگى نیست یا میگه بقلم کنید یا اینکه زور خیلى زیاد میزنه ونفخ شدید داره ...
نه گناه داره نزار گریه کنه،منم عید همین مشکلو پیدا کردمو دخترم بد جوری بغلی شده،نفخ هم که نگو،از روزای اول تولدش داره.همه نوع قطره هم بهش دادم فایده نداشت تا این آخری که دکتر بهش پدی لاکت داد و خدا رو شکر بهتر شده.کپسولها هم اسم خاصی ندارن،چون گیاهین همه داروخونه ها دارن،بگو کپسول شیرافزا میخوام
مهروز جون وزن نی نیت خوبه اما اگه میخوای تپل تر بشه میتونی با قاشق یا قطره چکون بهش شیرخشک بدی اسم نی نی من سیدعلیه دوستان اینجا سرعتش پایینه نظرتون چیه یه گروه لاین بسازیم و با هم بهتر حرف بزنیم؟؟؟