2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان من واکسن دخترمو همون ٥٦روزگیش که بردم دکتر خود خانم دکتر تو مطب بهش زد وچقدرم بد زد از دفعه دیگه میبرمش مراکز بهداشت چون اونجا خیلى بهتر میزنن خوش به حالتون چقدر وزناتون ایده ال هست من ٢٤کیلو اضافه کردم وتا الان ده کیلو کم کردم وهنوز ١٤کیلو با وزن قبلیم فاصله دارم واز این بابت هم خیلى ناراحتم وخودمو تو ایینه که میبینم افسرده میشم براى همین مصرم که شیر خودم بدم تا وزنم زودتر بیاد پایین
خدایا از اینکه به من یه شوالیه وا نشا الله یه پرنسس هدیه بخشیدى با تمام وجود سپاسگزارم
راستى بچه هاى شما کش وقوس زیاد میان دختر من که دائم در حال کش وقوس وتکون دادن دست وپاش هست بچه ها پستونک شما میدین یا نه؟؟؟
خدایا از اینکه به من یه شوالیه وا نشا الله یه پرنسس هدیه بخشیدى با تمام وجود سپاسگزارم
ااره حسابى تپلموزنم الان ٧٤هست وقدم١/٦٨ منم سزارین شدم ولى جاى بخیه هام خیلى خوبه خداروشکر دخترم هنوز دو ماهش تموم نشد دو روز دیگه مونده هنوز.دختر منم تب کرد و جاى واکسنشم حسابى درد میکرد چون که عادت هم داره دست وپاشو مرتب تکون میده براى همین این دو روز همش گریه میکرد وبچم لاغر شد
سلام مهروز جون اوهوم پسر منم همش خودشو کش و قوس میده مهروز جون قطره ندادی بهش؟ پسر منم پستونک تا همین الان هرکاری میکنم نمیخوره شیشه شیرم ب زور گشنگی میخوره مهروز جون نی نیت که راه بیفته کلی لاغر میشی من با شوهرم صحبت کردم تا از هفته دیگه برم ورزش اخه ما باشگاه ورزشی سر کوچمونه خیلی نزدیکه