2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام فاطیما جون،خدا رو شکر یکی پیدا شد جواب بده،معلومه سر مامی ها بد جوری گرم نینی هاست.وزن دختر من موقع تولد3/100بود و قدش 49 ،تو یه ماهگی وزنش شد 3/600وقدش 53 چون ریفلاکس داشت زیاد وزن نگرفته بود.ولی ماه دوم جبران شدو وزنش 5/500 و قدش58شد.الانم دو ماه و نیمشه .نینی شما چند وقتشه؟
سلام منم دخترم ٢٢بهمن به دنیا اومد وزن موقع تولدش٣/١٢٠بود والان که ٥٦روزش هست وزنش٤/٨٤٠هست به نسبت دو تا مامان قبلى وزن دختر من خیلى کمتره شما هم شیر خودتون رو میدید چون دختر من فقط شیر خودمو میخوره
خدایا از اینکه به من یه شوالیه وا نشا الله یه پرنسس هدیه بخشیدى با تمام وجود سپاسگزارم
انه میترا جون نداره شاید دو سه بار شدید بالا اورده باشه ولى نه همیشه البته من به دخترم پستونک هم میدم وبه خاطر نفخى که داره خیلى توى ایام عید خیلى کم میخابید ونااروم بود ممکنه وزن نگرفتنش به خاطر اینا باشه؟؟؟؟
خدایا از اینکه به من یه شوالیه وا نشا الله یه پرنسس هدیه بخشیدى با تمام وجود سپاسگزارم
سلام میترا جون نی نی من دو ماه و دو روزشه مهروز جون وزن نی نیت عالیه نگران نباش من هم شیرخشک میدم هم شیر خودمو مهروز جون خواب کم به کم وزن گرفتن نی نی منجر میشه من قبلا سر میزدم اما کسی نبود و نمیومدم اما دیگه سر میزنم حتما
سلام صبح همگى به خیر فاطیما جون از دیروز که وزن دخترمو فهمیدم انقدر گریه کردم چون در حدود یک کیلو کم بودن وزنش نسبت به بقیه به نظرم خیلى زیاده حالا نمیدونم به نظرتون پستونک هم ممکنه باعث بشه که دخترم شیر کم بخوره ویکى دیگه از دلایل کمتر بودن وزنش نسبت به شماهاباشه فاطیما جون منم خیلى دلم میخواد که علاوه بر شیر خودم شیر خشک هم بدم چون پیش خودم فکر میکنم که نکنه شیرم کم هست که وزن گیریش زیاد نبوده ولى دخترم به هیچ عنوان شیشه نمیگیره
اگه میشه یه زمانى رو مشخص کنیم همه بیایم که بتونیم از تجربیات همدیگه استفاده بکنیم