2777
2789
عنوان

نوزاد 4 ماهه ام خیلی کم شیر میخوره تورو خدا کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 25535 بازدید | 56 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر بهم گفت الان این بچه باید توی هر وعده 120 میل بخوره. من کارم شده شیر درست کردن ونشستن بالا سر بچه باور میکنید شده سه ساعت هم با شیشه بشینم بالا سرش و سه تا هم شیشه و فلاکس آب میذارم کنارم اگه تا 1 ساعت شیرشو نخوره از دهنش میکشم دوباره درست میکنم.
پسرگلم امیرعباس 20 بهمن ساعت 11 و 20 دقیقه صبح اومد بغل مامان.
ارغوان جان وزن پسرت خیلی خوبه و اصلا جای نگرانی نداره... به نظرم فاصله شیردهی رو بیشتر بکن که کمتر غصه بخوزی و بچه گرسنه تر بشه و شیرشو با اشتها بخوره....... دکترش اگه راضی نیوده از وزن گیریش حتما پیش یه دکتر دیگه هم ببر..... چون وزن پسرت خیلی هم خوب هست
به جای هر 2 ساعت هر سه ساعت یا هر وقت که خودش خواست بهش شیر بده , این روش شیردهی شما غلطه و جز استرس برای خودت و کلن بد غذا شدن بچه هیچ نتیجه ای نداره. بدن ابچه ها طبق نیازش به غذا خودشو تنظیم میکنه مگر این که بیماری خاصی وجود داشته باشه که نی نی شما نداره .
خیلی ناراحت کننده است که بچه شیر نخوره من به بچم شیر خشک دادم چون که نوک سینه ام شقاق برداشته بود تا خوب بشه اما کمکم شیر رو تو بیداری نمیخوره فقط توی خواب میخوره وتو بیداری باید راه برم وبهش شیر بدم گاهی هم راه میرم نمیخوره بهش غذا که میدم شیرم رو میخوره الان سه ماهیه که اینجوری شده الان پنج ماهش تموم شده میگن داره شیر زده میشه میخواد غذا بخوره شاید رفلاکس معده داره شاید هم از بازیگوشیشه معلوم نیست