2777
2789
عنوان

نوزاد 4 ماهه ام خیلی کم شیر میخوره تورو خدا کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 25535 بازدید | 56 پست

دلیل شیرنخوردن نوزاد رفلاکسه وگرنه دلیلی نداره نوزادی که گرسنس شیر نخوره😒

نوزاد رفلاکسی هم شیر خشک معمولی نمیتونه بخوره چون هر بار ترش میکنه بعد از خوردن شیر و کم‌کم میل شیر خوردنش کم میشه

باید شیرخشک مخصوص بچه های رفلاکسی بهشون داد..ببلاک ای آر

اینو از من بشنوید که دوتا بچه رفلاکسی داشتم و حسابی اذیت شدم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

توروخدا چیکار کردین بچه من هم ۴ماهشه دیگه شیرخشک نمیخوره فقط توخواب میخوره وقتی بیدارشد نمیخوره چیکارکنم وزنش خیلییییی کم بالا میره الان از ۹صبح بیدارشده ۲عصر هست نمیخوره گریه هم نمیکنه که گرسنمه الان باید بخوابونم تابخوره توروخداااا چیکار کنم 

توروخدا چیکار کردین بچه من هم ۴ماهشه دیگه شیرخشک نمیخوره فقط توخواب میخوره وقتی بیدارشد نمیخوره چیکا ...

سلام عزیزم، تو روخدا میشه بگین الان که خیلی وقته از این تاپیک میگذره، بچه تون چطوری خوب شد؟ پسر منم الان دقیقا ۳ ماه و ۱۱ روزشه و یه هفته س که اینجوری شده، کلادبه زور بتونم ۳۵۰ یا ۴۰۰ سی سی شیر بهش بدم، توروخدا جواب بدم

ببخشید مزاحمتون شدم، میشه بگین بچه تون که تو ۴ ماهگی شیر نمیخورد روزا، بهتر شده الان که بزرگتر شده؟ الان پسر منم اینجوریه، پیش یه دکتری بردمش میگه باید اندوسکوپی بشه و هزارتا ازمایش و بستری و فلان! درصورتیکه مسرم خیلی حالش خوبه و میخنده و بازی میکنه و سرحاله فقط یه هفته ای هست که درست شیر نمیخوره، تو بیداری که اصلا نه شیشه میگیره نه سینه، فقط تو خواب اونم به زور و کلی طول میکشه تا تو ۲۴ ساعت بتونم بهش تقریبا ۴۰۰ یا ۵۰۰ سی سی شیر بدم. توردخدا جوابمو بدین دارم دیوونه میشم. پسر شما از کی خوب شد؟

یه شیشه شیر و 2 ساعت طول میکشه بخوره و فقط توی خواب شیر میخوره اصلا توی بیداری شیر نمیخوره. تورو خدا ...

ببخشید مزاحمتون شدم، میشه بگین بچه تون که تو ۴ ماهگی شیر نمیخورد روزا، بهتر شده الان که بزرگتر شده؟ الان پسر منم اینجوریه، پیش یه دکتری بردمش میگه باید اندوسکوپی بشه و هزارتا ازمایش و بستری و فلان! درصورتیکه مسرم خیلی حالش خوبه و میخنده و بازی میکنه و سرحاله فقط یه هفته ای هست که درست شیر نمیخوره، تو بیداری که اصلا نه شیشه میگیره نه سینه، فقط تو خواب اونم به زور و کلی طول میکشه تا تو ۲۴ ساعت بتونم بهش تقریبا ۴۰۰ یا ۵۰۰ سی سی شیر بدم. توردخدا جوابمو بدین دارم دیوونه میشم. پسر شما از کی خوب شد؟

توروخدا چیکار کردین بچه من هم ۴ماهشه دیگه شیرخشک نمیخوره فقط توخواب میخوره وقتی بیدارشد نمیخوره چیکا ...

سلان عزیزم پسر منم تازه رفته پنج ماهگی دوسه روزه.آخرای چهارماهگی شیرخشک خوردنش خیلی کم شد چهارصدگرم کمبود وزن داره ..ـوقتی بیداره چهارساعت به چهارساعت اونم به زور شصت میلی لیتر شیر بهش میدم .هر دوساعت به دوساعت شصت میلی لیتر را به زورهم که شده با قاشق بهش میدم میخوره دوهفته دیگه باید دوباره ببرم بهداشت وزنش کنن...ایشالله که خوب میشه...البته احتمتل میدم پسر من به خاطر دندون درآوردن کم اشتها شده یکم هم خس خس گلو داره....خوابش هم کم شده مثل سابق روزا عمیق به خواب نمیره