2777
2789

همش که نباید بدی هار و ببینیم و بگیم

اول خودم میگم 

مادر شوهر و خواهر شوهرم خیلی به بچاهام اهمیت میدن خیلی بچاهام اونجا آزادن و اصلا اصلا هر کاری بکنن هیچی که نمیگن هیچی میگن شما هم چیزی بهشون نگین

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مادرشوهرمو خواهرشوهرام خیلی خوش صحبت هستن می تونم ساعت ها کنارشون بشینم و خسته نشم خواهرشوهرام خیلی خوش هیکل و خوش پوش هستن تو هر شرایطی این موضوع رو رعایت می کنن از این کارشون روحیه می گیرم فقط همین مورد خوب دیگه ای ندارن کلی بدی دارن که اینجا جاش نیست

👑السلام علیک یا صاحب الزمان👑                                        و خدایی که به شدت جبران می کند❤️✨️

هرچی فک میکنم خوبی ندارن خداییش  فقط یکی اینکه خواهرشوهرام پشت عروس هستن اکثرا چون میدونن برادراشون چ تحفه این😁

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞