2777
2789
عنوان

اسمتو دوس داری؟

761 بازدید | 86 پست

خودم اسمم مریمه عاشق این اسمم واقعا دلم نمیخواست بجز این اسمم چیز دیگه ای باشه😍

حس شما به این اسم چیه؟مریم های اطرافتون چجور آدمایی اند؟😂

قبول دارید اسم رو شخصیت آدما اثر میزاره؟

بله دوسش دارم

یه جا خوندم نوشته بود: «قدر اونی که کنارته رو بدون چون بی مقدمه یه روز از کنارت میره و دردش تورو از پا در میاره.»    درک نکردم و اون اتفاق افتاد و من دردشو با پوست و استخونم حس میکنم                                       قدر آدمای زندگیتو بدون چون زود دیر میشه🪐                                                                 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره خیلی دوسش دارم با اینکه به دل همه نمیشینه 😂

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨

خیلی زیاد

ژیـــــنــا🦂                                             من همونیم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا.            انسـان ناصحیـحی هـستم،در همـه ابـعاد                                                                                                       رو اعصاب آبـانـیا راه نرید؛میدون مینِ:)                                                         https://t.me/Hich_zh
2810