2777
2789
منم همین مشکل رو دارم البته پسر من میره پیش دبستانی نمیدونم این هزینه ای که مدارس غیر انتفاعی میگیرن برای پیش دبستان واقعا میارزه یا نه از یه طرف هم از شلوغی مدرسه های دولتی و معلم نمیتونه خوب به بچه ها رسیدگی کنه ودعوا کردنهاشون فحش دادنها میترسم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مدارس غیر انتفاعی اسم دار تعداد دانش آموزاش خیلی زیاده.
پارسال کلاس بچه من 32 نفر بودند. این جور خیلی با بچه کار نمیشه و تکالیف شبشون رو گردن اولیاء مینداختند. پوستم کنده شد.
و 1 ساعت هم دیر تر از مدارس دولتی تعطیل میشدند .
در ضمن باید مسئله شکاف طبقاتی رودر مدارس غیر انتفایی(اسم دار) رو که امکان ایجاد ضربه روحی به بچه میشه رو در نظر گرفت.
یکی از همکارهام پسرش پنجم دبستان تو یک مجتمع غیر انتفاعی ثبت نامش کرد. هر روز یکی از همکلاسی هاش یه گوشی جدید تو دستش بود. خانواده هاشون با ماشین های مدل بالا می آمدن دنبالشون(همکارم سمند داشت میگفت مامان نیای دنبالم بهتره من خجالت میکشم)پول تو جوبی روزانشون اندازه هفتگی این بچه بود در نهایت بچه دچار افت تحصیلی شد و نزدیک به افسردگی . خانوادش سریع بچه رو از مدرسه بیرون آوردن.
سلام

باشگاه کودک تماشا :

فضای بازی برای کودکان 2 تا 8 سال

برگزاری جشنهای تولد

کلاسهای ورزشی و آموزشی برای کودکان 2 تا 12 سال

تلفن : 22374857

آدرس : شهرک غرب . بلوار شهید فرحزادی . خیابان طاهرخانی . پلاک 61 . برج تماشا . باشگاه کودک تماشا .
من چند روزه به مدرسه های غیر انتفاعی سر زدم اکثرشون فقط تبلیغات الکی دارن پول بیخود میگیرن میمونه چند تا مدرسه انگشت شمار که اونها هم پول بیشتری میگیرن برای پیش دبستان 3 ملیون تومن پول خیلی زیادیه ومشکلی که من تو این مدارس متوجه شدم چون شهریه هاشون بیشتره یه قشر خاصی میتونن تو این مدارس ثبت نام کنن فاصله طبقاتی تو این مدارس خیلی زیاده اگه بچه من که کارمند هستم تو این مدارس باشه افسردگی میگیره یا توقع داره منم مثل اونها براش خرج کنم به قول دوستمون ماشین ما که سمنده باعث خجالت بچمون میشه پیش ماشینهای چند صد ملیونی اونها ولباسها ولوازمی که میارن ولی تو مدارس غیر انتفاعی معمولی تر این چیزها کمتره
یه موضوع دیگه تجربه کاری معلمهای مدارس دولتی بیشتر از غیرانتفاعیه اکثرشون 4 یا 5 سال تجربه دارن خیلی کم پیدا میشه معلمی که 14 -15سال تجربه داشته باشه
بهترین گزینه برای سنجش مدارس اولیائی هستن که بچه هاشون تو اون مدرسه درس خوندن مدارس دولتی هم بود که من از اولیا پرسیدم وخیلی از اون مدرسه وکادرش راضی بودن وهمینطور معلمهاشون که اکثرا از معلمها خخخخخلی راضی بودن خوب مدارس دولتی دیگه زبان واین چیزها رو ندارن وتعداد دانش اموزها زیاده خلاصه تو بد دوراهی گیر کردم قبلا همه بهم میگفتن بزار بچه ات به سن مدرسه برسه تازه مشکلاتت شروع میشه بدترینش همون انتخاب مدرسه برای بچه ات هست
زمان ما اینطور نبود میرفتیم نزدیکترین مدرسه فرم پر میکردیم وثبت نام میکردیم این همه دنگ وفنگ نداشت
منم از همین شکاف طبقاتی واهمه دارم.نه به این خاطر که نمی تونم مهیا کنم (که واقعا هم نمیکنم.چون بیشترش جنبه تجمل داره )بیشتر به خاطر نوع فرهنگ ها و تفاوت ها.درسته در یک مدرسه دولتی هم اختلاف وجود داره ولی به نظر من اختلافات فرهنگی مدارس آنچنانی!!از نوع بدتریه!
از نزدیک شاهدش بودم
سلام مجدد به همگی
من تصمیم داشتم دخترم رو برای پیش دبستانی هم دبستان دولتی که در نظر دارم بره ثبت نام کنم و هم همین مهدی که الان داره میره. برای اینکه اگر تصمیم گرفتم بره دولتی بعد از عید که آموزشها تقریبن تموم شده بذارمش بره همین پیش دولتی که با بچه ها و محیط مدرسه آشنا بشه و یهو اول مهر شوکه نشه بره تو یه جای غریبه با آدمای غریبه! خلاصه اینکه الان زنگ زدم مدرسه دولتیه گفت از امسال دبستانهای دولتی پیش دبستانی ندارن چون کلاس ششم رو دارن و جا ندارن برای پیش دبستانی!!!!!!
و بدین ترتیب کاسه کوزه ما ریخت به هم!!! حالا چکار کنم یعنی؟!!
چ
نانا جون متاسفانه مدارس دولتی پیش دبستان نداره وزیرمون شب میخوابه صبح تصمیم میگیه پیش دانشگاهی رو برداره دوباره فردا تصمیمش عوض میشه دوباره دبستان 6سال حالا هم که مدارس غیرانتفاعی ومهدها پیش دبستان دارن خوب هزینه های غیر انتفاعی هم برای پیش دبستان زیاده منم فعلا همون مهدی که هست گذاشتم ولی همچنان فکرم برای مدرسه مشغوله امسال و بره مهد سال دیگه که حتما باید بره مدرسه رو چیکار کنم

مریم جون پسر من همین الان از من ماشین شاسی بلند وسان رووف بی ام و مدل نمیدونم چیچی کروک میخواد وای به اینکه دیگه چند تا دوست پولدار پیدا کنه

آره مامان نگار..البته بقیه بچه کلاس اولی ها هم یا نرفتن پیش دبستانی یا باز هم رو نمیشناسن و نگرنی من از بابت اینکه بچه ها از پیش با هم بودند و دختر من از بیرون میاد و دوستی نداره بر طرف میشه و یک نگرانی عمومی میشه که همه ی مامان های دیگه کلاس اولی های سال 92 دارن! محیط جدید و همکلاسی های جدید!!!

آره نارسیس جون..البته بهم گفتن آخر تیر بازم تماس بگیر شاید نظر مسئولین عوض شده باشه!! یعنی فکرشو بکن چه اوضاعیه!
خاک بر سرشون هرروز یه تصمیم میگیرن انگار ملت گوسفندن والاه چوپون بیشتر به گوسفندش اهمیت میده ودوستش داره براش از دل وجون کار میکنه تا اینها برای ملت

مدیر یکیاز این غیر انتفاعیها هم همینو به من گفت گفتش صبرکن شاید تا اخر این ماه که ثبت نام ابتداییها تموم بشه اون وقت ببینن کدوم مدرسه جا داره ابلاغ کنن مدارسی که جا دارن مثلا میتونن یه کلاس پیش دبستان داشته باشن