2777
2789
دختر من متولد آبان 85 هست و مهد کودک نمونه تهران میره. برای انتخاب دبستانش درگیر سوال بالا شدم. واقعن هزینه دبستان های غیر انتفاغی به خدماتی که ارائه میدن می ارزه. و ایا بجه از نظر تربیتی دچار مشکل نمیشه تو این مدارس؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من خودم غیر انتفاعی هم خوندم و دولتی هم خوندم. برادرم هم 3 سال اول ابتدایی رفت دولتی ولی پشیمون شدیم و رفت عیر انتفاعی تا الان که دبیرستان. من خودم اصلا از دولتی راضی نیستم و هرگز هم دولتی نمیفرستم.
دولتی ها از نظر تربیتی افتضاح هستن اما تو غیر انتفاعی چون گزینش میکنن بچه ها خوبن. البته به شرطی که مدرسه اسم در کرده باشه و مذهبی هم باشه. مجتمع ها از همه بهترن و تو تغییر مقطع بچه روحیه اش آسیب نمیبینه.
فسقلی جون من شنیدم و چند مورد هم دیدم که تو غیر انتفاعی بچه ها لوس بار میان. الکی نمره میگیرن و سطح توقعاتشون بالا میره که نمیشه حریفشون شد! نظرت در این مورد چیه؟
سلاعزیزم غیر انتفاعی ها خوبیشون اینه که غربال شدن یعنی بچههای سرایدارها وطبقات خیلی پایین که معمولا خیلی بی ادبن فحشای بد و هرچی بگی بلدن توی این مدارس نیستن بچه هایی که این 5 سال همکلاسی پسرم بودن همه از خانواده های خیلی خوبی بودن البته منظورم توهین به عزیزایی که بچشون دولتی میره نیست منظورم بچه هایی است از فرهنگ خیلی پایین که کنار عزیزای شما ها میشینن وکاری نمیشه کرد
در مورد نمره هم این طور نیست که میگی اونقدر هر هفته از اول سال امتحان های مکرر میگیرن که من هنوز سوال رو از پسرم نپرسیدم جوابشو میده خیلی مسلطه تعدادشون 25 نفره معلم مثل عقاب بالای سرشونه و فرصت سر خاروندن موقع درس بهشون نمیده
نانا جون اتفاقا تو این مدارس خیلی بچه متکی به نفس هستن. من دیر رفتم ولی دادشم که از 3 ابتدایی رفت خیلی خوب. حتی مامانم تو سن بلوغ که واسه پسر ها هم سخت تره اصلا باهاش مشکل نداشته و خیلی راحته.
نانا جان حرف شما کاملاً درسته.
من فکر می کنم کودک باید توی محیط حقیقی بزرگ بشه نه یه محیط دور از حقیقت جامعه
مدرسه واقعاً خانه دوم بچه هاست.
من توی مدرسه دولتی خوندم و کسانی رو هم می شناختم که توی مدرسه غیرانتفاعی درس خوندن.
مجموع تجربیاتی که کسب کردم بهم می گن دولتی بهتره.
البته حقیقت اینه که من مربوط به یه نسل دیگه هستم.
شاید الان خیلی چیزها تغییر کرده باشه برای بچه های نسل جدید.
اما در کل، مدرسه های غیرانتفاعی بدجوری به فکر جیبشون هستن.
معروف بودنشون هم خیلی وقت ها به خاطر شایستگیشون نیست.
اغلب به خاطر نوع تبلیغشونه.

الان خیلی از پدر و مادرها (به خصوص مادرها) خجالت می کشن بگن بچه مون میره مدرسه دولتی.
فکر میکنن مدرسه هم وسیله چشم و هم چشمیه.
ولی من فکر می کنم مدرسه های دولتی بهترن چون به بچه به چشم اسکناس نگاه نمی کنن و هر کس اسکناس بیشتری داشته باشه بیشتر تحویلش نمیگیرن.
کلاً سیستم آموزشی ما مشکل دار هست.
ولی مدارس دولتی دست کم با بچه برخورد حقیقی دارن و همکلاسی ها هم از هر قشری هستن.
حالا بستگی به تربیت بچه داره که بخواد با کدوم ها قاطی بشه.
دستگاه بادکش برقی برای بادکش‌درمانی، ماساژدرمانی، حجامت، تسکین دردهای عضلانی و کمردرد، لیفت، و فرم‌دهی به بدن.   راحت و سریع و بدون عوارض   . اطلاعات بیشتر و خرید از‌ باسلام (تاپیک آخرم)