2777
2789
خانوم لیلا قصدتوهین نداشتم چیزی که دیده بودمو گفتم متاسفانه همین بچه های سرایدار که دختری که شما میگین رو من هم نمونشو دیدم از خانمی حرف نداشته اما چون معمولا توی یک اتاق زندگی میکنن شاهد ماجراهای مامان و باباشون از زیر پتو هست اینو از مادر ی که پسرش دولتی میرفت و برای بغلیش همه چیزو تعریف کرده بود شنیدم من خلاف نظر شما دلم نمیخواد چشم و گوش بچم باز بشه و فحش یاد بگیره نانا جون شبت بخیر عزیزم امیدوارم به دردت خورده باشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

البته پیش دبستانی هم یه مدرسه غیرانتفاعی بود که افتضاح بود اونقدر پرسنل بداخلاق و بی ادب داشت که نگو تازه کلی

گزینش و این مسخره بازیا رو هم داشتن برای کلاس اول کلی از بچه هارو قبول نکردن دختر من جز اونایی بود که با امتیاز

بالا قبول شده بود میگفتن تا الا هیچ بچه ای نداشتیم همه تست ها رو درست زده باشه براش دعوتنامه دادن برای ثبت

نام کلاس اول منم رفتم پرونده اش رو گرفتم و گفتم دوست ندارم بچه ام تو محیطی باشه که مثلا فرهنگی هستید اما

شعور برخورد با من مادر و نداری چه برسه به بچه.
منم توی انتخابم کاملا مردد هستم
دیشب در یک مهمانی بودم که استاد دانشگاه معلم و مدیر با سابقه مدارس راهنمایی اونجا بودن و همه از سطح بالا اما همه آنها برخلاف من میگفتن بنویسش دولتی البته با دلایل خودشون و من همچنان روی غیر انتفاعی مصر هستم تاببینم چی میشه الته چند جا تست دادم و پسرم قبول هم شده ولی هنوز جایی ننوشتمش
یه سوال برای من مطرحه

اگه بیایم قضیه پول رو از مدارس غیر انتفاعی و دولتی جدا کنیم
به این صورت که مثلا همگی سهمیه ای داشته باشیم که استفاده از مدارس غیر انتفاعی مثل دولتی برامون رایگان بشه
ترجیح می دیم که بچمون بره غیر انتفاعی یا دولتی؟ یا دقیق تر بگم کدوم مدرسه بره؟

مدرسه ای که بین 35 تا 40 نفر ( حالا شاید 30 نمی دونم وقتی من مدرسه می رفتم این تعداد بود) یا مدرسه ای که 20 نفر توی یه کلاسن؟

مدرسه ای که استخر و سالن ورزشی داره یا مدرسه ای که تمام امکاناتش چند تا توپ و نهایتا دو تا دروازه هست که کل ماههای سرد سال بلا استفاده میشه

مدرسه ای که زبان دوم رو به بچه آموزش میدن یا مدرسه ای که این کارو نمی کنه

مدرسه ای که با دانش آموز و والدین با احترام رفتار می کنه یا مدرسه ای که هر نوع برخوردی رو مجاز می دونه ( این یکی رو پارسال خودم تو یه مدرسه تو اکباتان دیدم رفته بودم برای سنجش سلامت دخترم مدیر به یکی از پرسنلش گفت اینا رو( منظور والدین) بیرون کن کارمند گفت آخه از صبح منتظرن مدیر گفت به من چه مگه من چقدر حقوق می گیرم نمی گم همه اینطوری هستن ولی یاد دیپلم خودم افتادم که چقدر دنبال دفتر دار و مدیر دویدم تا دیپلمم رو بهم بدن ببرم دانشگاه ولی اصلا به حرفم گوش نمی کردن انگار من نامرئیم آخرش رفتم دانشگاه گفتم دیپلمم گم شده حتی نگاه هم نکردن!! بماند!!!)

مدرسه ای که هر روز با دفتر رابط با مادر در ارتباطه یا مدرسه ای که زورکی جوابتو می ده

مدرسه ای که معلمش پیشرفت بچه براش مهمه و اونو رزومه خودش می بینه یا مدرسه ای که معلمش بین اون همه دانش آموز گیر کرده ( معلم های غیر انتفاعی وقت آزاد بیشتری دارن چون علاوه بر اینکه تعداد دانش آموزانشون کمه معلم های فوق برنامه دارن که باعث میشه وقت معلم بیشتر باز بشه)

مدرسه ای که درس علوم رو یه معلم جدا تو آزمایشگاه درس میده یا مدرسه ای که این امکان رو نداره

ووووووووو

من از خودم این سوالا رو پرسیدم
گفتم اگه فاکتور مالی رو بذارم کنار کدوم اینا رو دوست دارم
نتیجش غیر انتفاعی شد

و اما مسئله پول
که کم مسئله ای هم نیست
تهران رو حساب کردم
تو این شهر بی در و پیکر
با خونه های حداقل متری 2-3 میلیونیش
و کرایه های حداقل ماهی 400-500 تومنش
هزینه های کمر شکنش
انگار فقط زورمون به این طفلیا میرسه
فقط

راستش وقتی این فیلمای آمریکایی رو می بینم که بچه هاشون رایگان به مدرسه هایی می رن که همه این امکاناتو داره دلم می سوزه ( تازه شاید بیشتر)
می‌خواهم بگویم هر زنی، در هر وضعیتی، استحقاقش را دارد که کسی را داشته باشد که وقتی نگاهش می‌کند، چشم‌هایش برق بزند.
ممنونم از دوستایی که تو بحث شرکت میکنند.
میدونید من هم تقریبن همین فکرهایی که نگار جون میکرد رو میکردم. تا صحبتهای اون خانومی رو که گفتم دخترش مهدوی میرفت رو شنیدم. میدونید من میخوام یه سری به کلاسهای زبان و موسیقی خصوصی و خوب بزنم ببینم چند درصد بچه هاش مدرسه دولتی میرند و چند درصد غیرانتفاعی. میدونید پسرهای خواهر من هردو غیر انتفاعی میرن و بعدش هم کلاس خصوصی زبان و ریاضی! به بچه ها مثل بعضی غیرانتفاعی ها الکی نمره نمیدن ولی بچه و بدتر از اون والدین مجبورن به هر ترتیب شده وضعیت بچه رو بهبود بدن. اگه 14 گرفته معلم بگیرن که بشه 17 و اگه 17 گرفته باید بشه 19 و همینطوری....به بچه ها زور میگن به نظر من...ضمن اینکه به نظر من 17 و حتی 15 و اینا نمرات بدی نیستند. بچه ها مدام در استرس هستند... و از اون بدتر به نظر من همون مسئله انتظارات بچه ها و درخواست لباس مارکدار و ماشین آنچنانی و اینهاست...اما و صد اما....که من میترسم بچه ها تو مدرسه دولتی هم رها بشن به حال خودشون و بی هیچ نظارتی هرچه شد ، شد بار بیان....ای خدا!!!
میدونید من میگم حتی مدرسه تاپ عیر انتفاعی برای بچه ای حوبه که در شرایط مادی و هوشی و ... تاپی باشه. اگر نه صدمه میبینه. اگر هم مدرسه تاپ نباشه که مگه آدم بیکاره اینهمه پول بده؟خوب میذارش دولتی بعد از مدرسه امکانات آموزشی حسابی برای بچه فراهم میکنه با همون پولی که میخواد به مدرسه غیرانتفاعی بده تازه بچه زودتر هم تعطیل میشه و فرش تره برای آموزش اضافی.
حالا فکر کنید آدم بچه رو بذاره دولتی...ساعت دوازده و نیم که تعطیل شد بره کجا؟ موسیقی کجا بذاریش؟ زبان کجا بذاری؟ کی ببره ؟ کی بیاره؟ بعد میگن باید تو خونه هم باهاش کار کنی. مشق زیاد باید بنویسه. یهو بچه رو از یه مهد کودک تی تیش مامان میذاری یه محیط ناشناخته در اشل ده برابر مهدش! بعد بچهه گیج و ویج نشه!
راستش موقعیت من با اکثر بر و بچه هایی که اینجان فرق میکنه . چون تهران نیستم . ولی بازم مینویسم شاید موردی بود که به درد دیگران بخوره .

دختر منم اردیبهشت 85 هستش و امسال میره کلاس اول . منم خیلییییییییییییییی استرس داشتم و تحقیق کردم . چه شبایی که خوابم نبرد و چه شبایی که تا خود صبح خواب مدرسه رو دیدم . ههههه یه شب خواب دیدم با الاغ راه افتادم تو کوه و کمر و دنبال یه معلم کلاس اول خوب میگردم .

من اینجا کلا 3 تا گزینه بیشتر ندارم . یکیش غیر انتفاعیه ، یکیش دولتیه و اون یکی هم دولتی ای که تو پایگاه هواییه .

پارسال هم دخترمو برای پیش دبستانی میخواستم بذارم غیر انتفاعی . گفتن خوب نیست . گذاشتم دولتی که بازم خوب نبود و علیرغم مسیر دورم به پایگاه و نبودن سرویس مجبور شدم بذارمش پایگاه . البته این اتفاق یک ماه بعد از بازگشایی مدارس افتاد . و بچه های کلوپ 85 در جریان دردسرهای من بودند کمابیش .

امسال دور مدرسه دولتیه رو که خط قرمز کشیدم .

مونده بود غیر انتفاعی و پایگاه .

خوب پایگاه ساختمون و امکانات خوبی نداره . که البته غیر انتفاعیشم امکانات نداره . فقط ساختمونش جدیدتره .

بعد از کلی تحقیق و .... امروز بردم همون پایگاه و ثبت نامش کردم .

متن نگار جون رو براتون کپی میکنم + جوابای خودم به همون سوالا رو . دوست دارم نظرتونو در مورد تصمیمم برای مدرسه پایگاه بدونم .
خدایا تو آنى که آنى توانى چپانى جهانى در استکانى [smiley]s/sm06.gif[/smiley] خدایا صدهزار مرتبه شکرت . گل دخمل مامان ١٠ تیر ٩٣ اومد و خونمونو روشن کرد

اگه بیایم قضیه پول رو از مدارس غیر انتفاعی و دولتی جدا کنیم
به این صورت که مثلا همگی سهمیه ای داشته باشیم که استفاده از مدارس غیر انتفاعی مثل دولتی برامون رایگان بشه
ترجیح می دیم که بچمون بره غیر انتفاعی یا دولتی؟ یا دقیق تر بگم کدوم مدرسه بره؟

مدرسه ای که بین 35 تا 40 نفر ( حالا شاید 30 نمی دونم وقتی من مدرسه می رفتم این تعداد بود) یا مدرسه ای که 20 نفر توی یه کلاسن؟

( پارسال غیر انتفاعی دو تا کلاس داشت . یکی 24 نفر . یکی هم 26 نفر . مدرسه پایگاه هم یک کلاس 24 نفره داشت )

مدرسه ای که استخر و سالن ورزشی داره یا مدرسه ای که تمام امکاناتش چند تا توپ و نهایتا دو تا دروازه هست که کل ماههای سرد سال بلا استفاده میشه

( ما منطقه گرمسیر هستیم و ماههای سرد نداریم . ماههای گرم هم که تعطیلن . + نه پایگاه استخر و سالن داره نه غیر انتفاعی . البته غیر انتفاعی هر از گاهی استخر میبره که سطح آموزششون خیلی پایینه . )

مدرسه ای که زبان دوم رو به بچه آموزش میدن یا مدرسه ای که این کارو نمی کنه

( سطح آموزش زبان غیرانتفاعیش خیلی خیلی پایینه و تو این دو سال اخیر که من تحقیق کردم تا وسطای سال بوده و بعدش بی خیالش شدن )

مدرسه ای که با دانش آموز و والدین با احترام رفتار می کنه یا مدرسه ای که هر نوع برخوردی رو مجاز می دونه ( این یکی رو پارسال خودم تو یه مدرسه تو اکباتان دیدم رفته بودم برای سنجش سلامت دخترم مدیر به یکی از پرسنلش گفت اینا رو( منظور والدین) بیرون کن کارمند گفت آخه از صبح منتظرن مدیر گفت به من چه مگه من چقدر حقوق می گیرم نمی گم همه اینطوری هستن ولی یاد دیپلم خودم افتادم که چقدر دنبال دفتر دار و مدیر دویدم تا دیپلمم رو بهم بدن ببرم دانشگاه ولی اصلا به حرفم گوش نمی کردن انگار من نامرئیم آخرش رفتم دانشگاه گفتم دیپلمم گم شده حتی نگاه هم نکردن!! بماند!!!)

خداییش من از برخورد معلم و کادر پایگاه واااااااااااااااقعا راضیم . خودم دو سال آخر دبیرستانمو تو همین مجتمع غیر انتفاعی درس خوندم . بی احترامی نمیکردن ولی در همین حد پایگاه بود احترامشون . الان که شنیدم اگر حتی وسط سال به موردی اعتراض کنی میگن فکر کردین به پولتون نیاز داریم ؟ بردارین ببرین اگه نمی خواین . خوب دیگه تنها غیر انتفاعی شهر وقتی باشن میتازن دیگــــه )

مدرسه ای که هر روز با دفتر رابط با مادر در ارتباطه یا مدرسه ای که زورکی جوابتو می ده

( اینم نه غیر انتفاعیش داره نه دولتیش )

مدرسه ای که معلمش پیشرفت بچه براش مهمه و اونو رزومه خودش می بینه یا مدرسه ای که معلمش بین اون همه دانش آموز گیر کرده ( معلم های غیر انتفاعی وقت آزاد بیشتری دارن چون علاوه بر اینکه تعداد دانش آموزانشون کمه معلم های فوق برنامه دارن که باعث میشه وقت معلم بیشتر باز بشه)

( غیر انتفاعی هم بازم برا علوم و .... کمک مربی ندارن و یه وضعیت دارن . )

مدرسه ای که درس علوم رو یه معلم جدا تو آزمایشگاه درس میده یا مدرسه ای که این امکان رو نداره

ووووووووو

من از خودم این سوالا رو پرسیدم
گفتم اگه فاکتور مالی رو بذارم کنار کدوم اینا رو دوست دارم
نتیجش غیر انتفاعی شد

جدا از همه ی اینها اضافه کنم که بعد از کلی درگیری فکری از خالم خواستم برام استخاره کنه . اینجوری اومد :

پایگاه : شک نکنید . برایتان عزت و سرافرازی دارد

غیر انتفاعی : از این کار دوری کنید که خسارت مالی و پشیمانی به دنبال دارد .

هههههههههههههه خداییش خسارت مالیشو خوب اومده هاااااا . نه ؟
خدایا تو آنى که آنى توانى چپانى جهانى در استکانى [smiley]s/sm06.gif[/smiley] خدایا صدهزار مرتبه شکرت . گل دخمل مامان ١٠ تیر ٩٣ اومد و خونمونو روشن کرد
سلام به همه دوستای گلم

منم با این مساله درگیر هستم ....با اینکه هنوز نی نی مدرسه ای ندارم

اما....
وقتی خواهر زاده و برادرزاده ام رودیدم که غیر انتفاعی رفتن نظرم راجع به اون کاملا عوض شد

خواهر زاده ام به اصرار خودش خواست که به دولتی بره به خاطر اینکه جو مدرسه به حدی خشک مقدس و مذهبی افراطی بود که صدای همه بچه ها و والدینشون دراومده بود....چون حتی مدیر از دانش اموزا میخواست وقتی میان دفتر پیش معلما با اینکه همه خانوم بودن باید چادر سر میکردن و این به نظر من کاملا کار بیخودی هست
با اینکه خواهرم خونواده مذهبی بودن دخترشون رو از اونجا اوردن بیرون...
دوم اینکه خواهر زاده من ادم خیلی متوقعی شده ...وقتی باهاش حرف میزنی میگه خب پدر مادر باید برن قرض کنن برا بچشون خرج کنن....مثله هم کلاسی های من ....که از یه محله پایین شهر میاد مدرسه غیر انتفاعی اما پدر مادرش رفتن با وام و قرض و قوله اینجا ثبت نامش کردن!

و همچنین از مدرسه برادرزاده ام که بازم بیام سر فرصت از سیستم پولکیشون براتون میگم
فلما ان جاء البشیر القاه علی وجهه فارتد بصیرا قال الم اقل لکم انی اعلم من الله ما لا تعلمون(پس هنگامی که بشارت دهنده امد پیراهن یوسف را روی صورت یعقوب افکند پس دیده اش بینا شد انگاه به فرزندانش گفت مگر به شما نگفتم من از خدا چیزی میدانم که شما نمیدانید)